Μυρίζει Χριστούγεννα… WAKS!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 17:36

Μυρίζει Χριστούγεννα… WAKS!

Τα κεραμικά βαζάκια για κεριά, που θα βρείτε στη WAKS CANDLES, δύσκολα θα τα συναντήσετε αλλού κι αυτό γιατί είναι χειροποίητα δια χειρός της κεραμίστριας Χριστίνας Μόραλη. Κάθε κομμάτι είναι, μάλιστα, μοναδικό και ενδέχεται να έχει μικρές παραλλαγές. Εξερευνήστε την ξεχωριστή συλλογή της WAKS, ανακαλύψτε τα κεραμικά βάζα Stoneware και επιλέξτε το δικό σας σε μαύρη ή natural απόχρωση!

Κεριά χριστουγεννιάτικα για γιορτές… ατμοσφαιρικές!

Κεριά χριστουγεννιάτικα που θα σας μεταφέρουν σε έναν μαγικό, γιορτινό κόσμο γεμάτο υπέροχα αρώματα! Εάν αναρωτιέστε πού θα τα βρείτε, την απάντηση δίνει η WAKS με την ευωδιαστή συλλογή της, που δημιουργεί κάθε χρόνο, με στόχο να χαρίσει στον χώρο σας φως και εορταστική διάθεση. Όλα τους είναι χειροποίητα, χυτευμένα στο χέρι, από ένα ειδικό μείγμα που αποτελείται από καρύδα, σόγια και κερί μέλισσας, ενώ το φυτίλι τους είναι από 100% βαμβάκι, γεγονός που εγγυάται τη σωστή ποιότητα καύσης. Εξερευνήστε, λοιπόν, την… εορταστική συλλογή και επιλέξτε το χριστουγεννιάτικο κερί, που μπορεί άνετα να αποτελέσει ένα πανέμορφο δώρο στον εαυτό σας αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Αρωματικά χώρου με στικς που μαγεύουν τις αισθήσεις!

waks2

Τα αρωματικά χώρου με στικς της WAKS είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Αποτελούν αρμονικό συνδυασμό ποιότητας και σύγχρονης αισθητικής και διακρίνονται για τη μεγάλη τους διάρκεια. Αξίζει, επίσης, να επισημανθεί ότι δεν περιέχουν αλκοόλ και είναι διαθέσιμα σε γυάλινα ή χειροποίητα κεραμικά δοχεία, που υπογράφει η κεραμίστρια Χριστίνα Μόραλη. Επιλέξτε το κεραμικό ή γυάλινο reed diffuser που σας αρέσει περισσότερο και χαρίστε στην καθημερινότητά σας ευωδιαστή… ευεξία! H WAKS σάς δίνει, μάλιστα, τη δυνατότητα να επιμηκύνετε τη διάρκεια της… ευεξίας με τα ανταλλακτικά sticks και τα ανταλλακτικά αρωματικών χώρου. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το wakscandles.com, επιλέξτε τα προϊόντα της αρεσκείας σας και απολαύστε μοναδικές ατμοσφαιρικές στιγμές!




00 inkefalonia general ad 300X250