Κεφαλονιά: Η εκπομπή "Travel Life" από τον Πόρο, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ionian Channel

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 09:10

Κεφαλονιά: Η εκπομπή "Travel Life" από τον Πόρο, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ionian Channel

Το "Travel Life" του Ionian Channel με την Ελένη Κίτσιου σε συνέντευξη με τον Λευτέρη Στελλάτο για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στον Πόρο Κεφαλονιάς!

Ευχαριστούμε θερμά το Ionian Channel που για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αν και αυτή την φορά νύχτα κάτω από τη "μπλε" υπερπανσέληνο Αυγούστου, προβάλλει τον Πόρο και την Κεφαλονιά μας δίνοντας μας μια δεύτερη γεύση για τη σπουδαία προβολή του νησιού μας που μας ετοιμάζει η παρουσιάστρια Ελένη Κίτσιου στην εκπομπή της στο κανάλι "Travel Life!"

Τα θερμά συγχαρητήρια μας επίσης στον Πρόεδρο των Εμπόρων - Επαγγελματιών - Τουριστικών Καταλυμάτων -  Βιοτεχνών - Αγροτών (Ε.Ε.Τ.Β.Α.) του Πόρου Λευτέρη (Ελευθέριο) Στελλάτο που εξασφάλισε για τον τόπο μας αυτή την τόσο σημαντική και εκτενή προβολή του νησιού μας!

Αυτή την φορά, μετά την χτεσινή μέρα από την εκπομπή "Χαμηλή Πτήση" της Αγγελικής Σωτηροπούλου, η προβολή της Κεφαλονιάς μας γίνεται ξανά ζωντανά αλλά από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ionian Channel με τον Γιάννη Πομώνη!

Τέλος, για περισσότερα παρακαλώ παρακολουθήστε ολόκληρο το απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ionian Channel!

{https://www.youtube.com/watch?v=Cu_h7sttJcM}

Σπύρος Καγκάδης


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250