Κοινότητα Διλινάτων: 174.600 ευρώ στο χωριό από το ειδικό τέλος των Α.Π.Ε.

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 18:47

Κοινότητα Διλινάτων: 174.600 ευρώ στο χωριό από το ειδικό τέλος των Α.Π.Ε.

Η κοινότητα Διλινάτων ενημερώνει τους συγχωριανούς μας ότι ο ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) ανακοίνωσε σήμερα τους πίνακες με τους δικαιούχους οικιακούς καταναλωτές, οι οποίοι δικαιούνται χρήματα από το ειδικό τέλος των Α.Π.Ε.

https://energypress.gr/.../diadiktyaki-efarmogi-toy...

Το χωριό μας θα λάβει το ποσό των 174.600 €, φυσικά διεκδικούμε επιπλέον και άλλα χρήματα από τα άλλα δύο αιολικά πάρκα των περιοχών: Δάφνης και Αγίας Δυνατής που ξεπερνούν τις 125.000 € μετά την ένσταση που υπέβαλε ο Πρόεδρος Τάσος Τζωρτζάτος εκ μερους της Κοινότητας Διλινάτων στις 3/9/2020 στο Υπουργείο Ενέργειας.

Ευελπιστούμε για την θετική έκβαση της ένστασης.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανήρτησε στην ιστοσελίδα του διαδικτυακή εφαρμογή για την ενημέρωση των οικιακών καταναλωτών που δικαιούνται επιστροφή χρημάτων στους λογαριασμούς τους μέσω του τέλους 1% που παρακρατείται από τα αιολικά πάρκα, όπως αναφέρει η ΕΛΕΤΑΕΝ σε σχετική ανακοίνωση.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://apps.deddie.gr/OnePerCentReturnsRES/pages/index.html

να συμπληρώσει τα στοιχεία της παροχής του και να μάθει αν είναι δικαιούχος έκπτωσης στο λογαριασμό του ρεύματος του. H ανάρτηση αυτής της εφαρμογής από το ΔΕΔΔΗΕ ήταν ένα από τα τελευταία βήματα που απαιτούνται ακόμα για την πραγματική πίστωση της έκπτωσης στους δικαιούχους.

Κοινότητα Διλινάτων


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250