Στο Δημαρχείο Αργοστολίου ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης - Του επισημάνθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 20:30

Στο Δημαρχείο Αργοστολίου ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης - Του επισημάνθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο (εικόνες/video)

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αργοστολίου πραγματοποίησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, μαζί με το κυβερνητικό κλιμάκιο.

Εκεί ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ενημέρωσε αναλυτικά τον Υπουργό για τα προβλήματα που προέκυψαν μετά το πέρασμα του καταστροφικού κυκλώνα Ιανού, ενώ με την ιδιότητα και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, έθεσε το ζήτημα της επιτακτικής μεταφοράς του εμπορικού λιμανιού του Αργοστολίου, απέναντι στο Δράπανο, με τον υπουργό να συμφωνεί με το σκεπτικό της επιλογής του Δημάρχου Αργοστολίου.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Δημαρχείο Αργοστολίου, ο κ. Πλακιωτάκης παρακολούθησε βίντεο με τις ζημιές που προκάλεσε στον Δήμο ο Κυκλώνας Ιανός, ενώ ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διονύσης Μινέτος, ανέλυσε τις περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί στα προβλήματα και το επιτακτικό της άμεσης αποκατάστασής τους. 

{https://www.youtube.com/watch?v=tWcTpVcBFLY}

Στον κ. Πλακιωτάκη δόθηκαν ως αναμνηστικά δώρα, αρχαία νομίσματα της Αρχαίας Κράνης και Πάλλης και στους συνεργάτες του απο μία εικόνα του Αγίου Γεράσιμου.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο  Υπουργός Ναυτιλίας τίμησε και τον μπουφέ με τα τοπικά προϊόντα της Κεφαλονιάς που είχε ετοιμαστεί, δοκιμάζοντας τις εκλεκτές ποικιλίες τυριών, αλλά και Ρομπόλα Κεφαλονιάς, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τις υπέροχες κεφαλονίτικες γεύσεις! 

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR

DSC 0246DSC 0251DSC 0252DSC 0253DSC 0254DSC 0265DSC 0272DSC 0274DSC 0278DSC 0282DSC 0290DSC 0292

 DSC 0228DSC 0231




00 inkefalonia general ad 300X250