Σημαντική εξέλιξη! Εγκρίθηκε η επιχορήγηση ποσού 669.000 ευρώ για το έργο της γεώτρησης στην θέση “Λάμπη” στα Ομαλά! (Απόφαση)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 18:20

Σημαντική εξέλιξη! Εγκρίθηκε η επιχορήγηση ποσού 669.000 ευρώ για το έργο της γεώτρησης στην θέση “Λάμπη” στα Ομαλά! (Απόφαση)

Σημαντική εξέλιξη είχαμε σήμερα, καθώς εγκρίθηκε απο το Υπουργείο Ναυτιλίας η Επιχορήγηση Δήμου Αργοστολίου Αργοστολίου για το έργο: « Αξιοποίηση υφιστάμενης γεώτρησης  στην θέση «Λάμπη» Δημοτικής Ενότητας Ομαλών Δήμου Αργοστολίου Π.Ε. Κεφαλονιάς»

Οπως τονίζεται στην απόφαση “Εγκρίνουμε την επιχορήγηση του Δήμου Αργοστολίου, μέχρι του ποσού των εξακοσίων εξήντα εννέα χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (669.600,00€) για την υλοποίηση του έργου”

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής Θεόφιλου Μιχαλάτου και του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Διονύση Μινέτου, προχωράει ένα έργο που θα "ξεδιψάσει" τα Ομαλά!

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος τονίζει σχετικά με το έργο: 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με την υπ΄ αριθμ. 4121.41-03/2874/07-10-2020 Απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου μας με το ποσό των 669.600,00 €, για την υλοποίηση του έργου «Αξιοποίηση υφιστάμενης γεώτρησης στη θέση «ΛΑΜΠΗ» Δημοτικής Ενότητας Ομαλών».

Η έγκριση της ανωτέρω χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού θα διπλασιάσει τη δυναμικότητα υδροδότησης των Ομαλών ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, τη Γενική Γραμματέα κα Καλογήρου και τον Βουλευτή μας κ. Καππάτο για τις άμεσες ενέργειες τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τις ανάγκες του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Παρακάτω η απόφαση όπως αναρτήθηκε στην Διαύγεια 

lamp1lamp2lamp3lamp4




00 inkefalonia general ad 300X250