Δήλωση παραίτησης Αλέξανδρου Παρίση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 16:04

Δήλωση παραίτησης Αλέξανδρου Παρίση

Από επικεφαλής της Παράταξης ''Ισχυρή Κεφαλονιά'' 

 Συμπολίτες μου, 

Τα τελευταία 14χρόνια υπηρέτησα με πάθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τη δημοτική παράταξη Ισχυρή Κεφαλονιά, την οποία και ίδρυσα το 2010.  

Με εκλέξατε δύο φορές Δήμαρχο στο Δήμο Κεφαλονιάς και σε αυτές τις θητείες κάναμε ένα πολύ σημαντικό  έργο που όλοι απολαμβάνουμε σήμερα.

Διαχειριστήκαμε  δύσκολες καταστάσεις με υποδειγματικό τρόπο, όπως τους σεισμούς του 2014, καλύψαμε τα μεγάλα οικονομικά ελλείμματα που άφησαν πίσω τους οι καποδιστριακοί δήμοι και βάλαμε τα θεμέλια, με μεγάλα έργα ανάπλασης, του νέου Αργοστολιού.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μετά από 14 χρόνια πορείας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι αιρετοί συνάδελφοι μου στα Ιόνια Νησιά με τίμησαν πάλι και με εξέλεξαν Αντιπρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιόνιων Νήσων.

Η Ισχυρή Κεφαλονιά είναι το παιδί μου, είναι η πολιτική μου ταυτότητα στην Τοπική αυτοδιοίκηση,  είναι το μέσο με το οποίο σας υπηρέτησα, για αυτό και θέλω να παραμείνει  ισχυρή, έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της στο μέλλον, με νέους ανθρώπους, που θέλουν να υπηρετήσουν με στόχους την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Γι’  αυτό δηλώνω πως από σήμερα, παραιτούμαι από τη θέση του επικεφαλής της  Ισχυρής Κεφαλονιάς, με τη βεβαιότητα ότι την αφήνω σε άξια στελέχη, που έχουν αποδείξει την αγάπη τους για το δήμο, στελέχη με εμπειρία, με νέες ιδέες, που μπορούν να υπηρετήσουν τους συμπολίτες μας.

Αμέσως θα αποστείλω την παραίτηση μου από τη θέση του επικεφαλής της Ισχυρής Κεφαλονιάς, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργοστολίου και δηλώνω πως θα σταθώ δίπλα στο νέο αρχηγό της παράταξης μας, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, αλλά και του ενεργού πολίτη, που πάντα έχει στο μυαλό και την καρδιά του,  το καλύτερο για την Κεφαλονιά μας.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Παρίσης




00 inkefalonia general ad 300X250