Νικόλας Βαλλιανάτος: ''Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοικτή για όλους'' (video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 17:58

Νικόλας Βαλλιανάτος: ''Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοικτή για όλους'' (video)

O Νικόλας Βαλλιανάτος, επανεξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου!

''Θελω να ευχαριστησω τον δημαρχο για την προταση του να συνεχισω να ειμαι προεδρος του δημοτικου συμβουλιου ολη την παραταξη μας, αλλα και ολους τους δημοτικους συμβουλους, ειτε με ψηφησαν, ειτε δεν με ψηφησαν, δηλωνω οτι η πορτα του γραφειου μου θα ειναι ανοικτη για ολους. Eπισης θεωρω την συνεργασια ολων δεδομενη, θα ειμαι παντα πιστος στους κανονες λειτουργιας του δημοτικου συμβουλιου σας ευχαριστω ολους'' αναφέρει με δήλωσή του στον λογαριασμό του στο facebook. 

‘’Θα λειτουργήσω με τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, με τις όποιες διαδικασίες. Όπως την προηγουμένη φορά λειτούργησα δημοκρατικά, έτσι θα ενεργήσω και τώρα. Θα είμαι σε μία δημοκρατική διαδικασία και εύχομαι και ελπίζω να πάμε καλά’’ τόνισε ο κ. Βαλλιανάτος στον χαιρετισμό του και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο που τον εμπιστεύθηκε και πάλι.

{https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/1471073186816652}

Ποιος είναι ο Νικόλας Βαλλιανάτος:

Ο Νικόλας Ανδρόνικος Βαλλιανάτος γεννήθηκε και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην πόλη του Αργοστολίου, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι συνταξιούχος με δραστήρια κοινωνική προσφορά, ως εθελοντής αιμοδότης.

Έχει πολυετή εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε εκλεγμένες θέσεις, με σημαντικότερους σταθμούς την εκλογή του ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς (1983-1986), ως Επαρχος της επαρχίας Κρανιάς (1990-1992), την πολυετή θητεία του ως πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης (1999-2003 και 2007-2011) και ως αντιπρόεδρος οικονομικής επιτροπής Ιονίων Νήσων (2014-2019).

Ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργοστολίου, από το 2019 έως το 2023 και κατά την διάρκεια της θητείας του, επιτεύχθηκε η διασφάλιση υπερκομματικής και με κοινή συναίνεση συνεργασίας των παρατάξεων, προς όφελος των δημοτών.

Του ευχόμαστε καλή θητεία!

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250