Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου με 8 θέματα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 20:57

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου με 8 θέματα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

(άρθρο 11 παρ. 1 του Ν. 5043/2023)

Καλείστε να προσέλθετε στην 22η δημόσια τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί διά ζώσης  στην αίθουσα Αθηνάς και Γερασίμου Τζουγανάτου (οδός Παπά Χαρ. Γραικούση) την   25η  Οκτωβρίου  2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00  προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1)      Έγκριση τροποποίησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ. για την πράξη με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.

 Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

2)      Έγκριση της 15ης τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικ. έτους 2023 (αρ. 196/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής)

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

3)          Έγκριση της 16ης αναμόρφωσης - τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικ. έτους 2023 (αρ. 216/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής)

 Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

4)      Έγκριση της 17ης τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικ. έτους 2023 (απόφαση  Οικονομικής Επιτροπής)

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

5)      Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη χορήγηση χρηματικού βοηθήματος σε άπορο δημότη

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

6)      Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) για την υλοποίηση του Ερευνητικού Έργου με τίτλο: «Ενίσχυση ερευνητικών υποδομών  και πρόληψη σεισμικών καταστροφών» (Δράση / παρέμβαση 1.1.1.1 Ο.Χ.Ε., Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, έρευνας και καινοτομίας για την δημιουργία πόλων έλξης).

 Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

7)      Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) για την υλοποίηση του Ερευνητικού Έργου με τίτλο: «Ανάπτυξη δικτύων γνώσης αντιμετώπισης κινδύνων σεισμικών καταστροφών» (Δράση / παρέμβαση 1.1.1.2 Ο.Χ.Ε., Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, έρευνας και καινοτομίας για την δημιουργία πόλων έλξης).

 Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

8)      Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) για την υλοποίηση του Ερευνητικού Έργου με τίτλο: «Δράσεις ενημέρωσης του προσωπικού των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και των πολιτών» (Δράση / παρέμβαση 3.2.1.2 Ο.Χ.Ε., Αναβάθμιση δομών και υποδομών για τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής).

 Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ  ΚΑΜΙΝΑΡΗ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250