Συγκέντρωση Παρίση στο Αργοστόλι : Οι πολίτες του γύρισαν την πλάτη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 02:33

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΙΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΙΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Επιστρατεύοντας πολύ μεγάλη αισιοδοξία, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι σήμερα το βράδυ 24/9, 14 ημέρες πριν τις εκλογές, ο Αλέξανδρος Παρίσης, κατάφερε με το ζόρι να μαζέψει 120-130 πολίτες στην οδό Βαλλιάνου, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο οι υποψήφιοι του είναι 180, γεγονός που σημαίνει ότι ούτε αυτοί δεν πήγαν, αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη ότι πρόκειται για υποψήφιους απλής συμμετοχής και υποψήφιους που επιστρατεύθηκαν με μόνο στόχο να συγκεντρωθεί ο αριθμός 180.

Μια συγκέντρωση ανεμική , με μια ομιλία, χωρίς σχεδόν κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο, αναμοχλεύοντας ξανά και ξανά τα περί ανοιχτού τηλεφώνου, όλο το 24ωρο.

Μοναδική αναφορά του για το Δήμο ήταν τα έργα που έκανε στο Αργοστόλι, στη θητεία του, ξεχνώντας και αποκρύπτοντας ότι στην πρώτη του θητεία δεν έριξε ούτε «μυστρί τσιμέντο» , ενώ στην δεύτερη θητεία οι συντελεστές των έργων και της Διοίκησης του Δήμου του έχουν γυρίσει την πλάτη, όπως η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.

Έλλειπαν λοιπόν από τη συγκέντρωση όλα τα κορυφαία στελέχη της πάλαι ποτέ «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» και δεν ήταν εκεί, ούτε η Σοφία Γαρμπή, ούτε ο Διονύσης Λυκούδης, ούτε ο Νίκος Μενάγιας, ούτε ο Νίκος Παπαδάτος, ούτε ο Σπύρος Ματιάτος, ούτε ο Παναγής Βανδώρος, ούτε ο Μάκης Παπαναστασάτος, ούτε ο Νίκος Ανουσάκης, ούτε ο Αντώνης Γεωργόπουλος , ούτε ο Βαγγέλης Κεκάτος, αλλά και δεκάδες άλλα στελέχη από την κοινότητα Αργοστολίου, όπως ο Θοδωρής Αλυσανδράτος, ο Σπύρος Λουκάκης, η Πόπη Ταραζή, Πρόεδροι κοινοτήτων που είχαν εκλεγεί με τη στήριξη Παρίση το 2019 και σήμερα πολλοί από αυτούς είναι ηδη υποψήφιο με το Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Στην αντίπερα όχθη, και στην ίδια εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» ο Θεόφιλος κάνοντας μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς συγκέντρωση 1100 πολιτών από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα της τοπικής μας κοινωνίας.

Με ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, 283 υποψηφίων ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έναντι 180 του Αλέξανδρου Παρίση, που δεν μπόρεσε να βρει άλλους, αλλά και από τις εικόνες των δυο εκδηλώσεων , είναι προφανές ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, είναι εφικτό να αγγίξει το επιθυμητό αποτέλεσμα του 43% προκειμένου οι εκλογές για το Δήμο μας να λήξουν στον πρώτο γύρο, στις 8 Οκτώβρη.

Η συγκέντρωση του Αλέξανδρου Παρίση την στιγμή της παρουσίασης των υποψηφίων

sygkentrosi parisi

Η συγκέντρωση του Θεόφιλου Μιχαλάτου στο κλειστό Γυμναστήριο

a38




00 inkefalonia general ad 300X250