Υποψήφια με τον συνδυασμό ''Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος'' η Κρυσταλλία Μιχαλάτου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 21:43

Υποψήφια με τον συνδυασμό ''Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος'' η Κρυσταλλία Μιχαλάτου

Με γνώμονα το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο, τέσσερα χρόνια με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και τον Θεόφιλο Μιχαλάτο συμπορευτήκαμε με υπευθυνότητα ώστε να ανταποκριθούμε στο μέγιστο στις απαιτήσεις και στους στόχους μας, προς όφελος όλων των συμπολιτών και της τοπικής κοινωνίας.

Το αποτέλεσμα μέχρι σήμερα είναι συλλογικό, χάρη στη συνεργασία και προσπάθεια όλων των στελεχών του Δήμου καθώς και στη συμβολή τη δική σας.

Κατά τα έτη αυτά, θέτοντας τους θεμέλιους λίθους, πετύχαμε πολλά προσπαθώντας να αναβαθμίσουμε και να βελτιώσουμε πολυεπίπεδα την ευρύτερη περιοχή ενώ αντιμετωπίσαμε και διαχειριστήκαμε αποτελεσματικά τις ανακύπτουσες έκτακτες ανάγκες.

Με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος και με επιπρόσθετα εφόδια, τη βαθύτερη γνώση των αναγκών της κοινωνίας και την αποκτηθείσα εμπειρία υπηρετώντας τον τόπο ως Α/Δ Λειβαθούς, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ την τοπική κοινωνία με τον ίδιο ζήλο και εντιμότητα.

Η προσπάθεια είναι διαρκής και με στόχο την περαιτέρω βελτίωση, σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί το έργο που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τον τόπο μας.

Με εκτίμηση

Κρυσταλλία Μιχαλάτου




00 inkefalonia general ad 300X250