Ο Μινέτος αδειάζει Παρίση για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 13:34

Ο Μινέτος αδειάζει Παρίση για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων

Στην ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και τον Αλέξανδρο Παρίση απαντά ο αντιδήμαρχος Διονύσης Μινέτος με αφορμή τη νέα προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας γύρω από την αντικατάσταση του δικτύου αμιαντοσωλήνων που επιχείρησε  ο επικοινωνιακός μηχανισμός που έχει στήσει ο πρώην Δήμαρχος, με στόχο να κάνει το μαύρο - άσπρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μινέτου στο facebook: 

Αγαπητέ κ. Παρίση,

1. Σύμφωνα με τον 3ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα Εργασιών, στο έργο της αντικατάστασης αμιαντοσωλήνων της πόλη του Αργοστολίου, αντικαταστάθηκαν 22.487m ή 22,5 km δικτύου ύδρευσης.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς τα 22,5km έγιναν 36 km όπως λέτε στην ανακοίνωσή σας. Φαίνεται ότι το επικοινωνιακό σας επιτελείο απαρτίζεται από ταχυδακτυλουργούς.

2. Μάταια προσπαθείτε να σφετεριστείτε ένα έργο - την αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων στο Αργοστόλι - του πρώην Δημάρχου Αργοστολίου κ. Τσιλιμιδού.

Αυτός ήταν που μελέτησε το έργο, εξασφάλισε τη χρηματοδότηση από το αρμόδιο υπουργείο και σας το παρέδωσε «στο πιάτο» έτοιμο για εκτέλεση. Ο σφετερισμός της δουλειά άλλων δείχνει ένδεια, έλλειψη και ανεπάρκεια έργου αλλά και πανικό.

3. Εσείς πράγματι δικαιούστε να ομιλείτε για το έργο της αντικατάστασης αμιαντοσωλήνων στο Ληξούρι συνολικού μήκους 13,6km. Κάνατε την μελέτη, εξασφαλίσατε την χρηματοδότηση και το δημοπρατήσατε. Δεν προλάβατε όμως να το εκτελέσετε.

Αν και το έργο εκτελείτε σήμερα εξ ολοκλήρου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αργοστολίου με την ιδιότητα του καθολικού διαδόχου του Δήμου Κεφαλονιάς στα συνεχιζόμενα έργα μετά την διάσπαση των Δήμων, εμείς παραδεχόμαστε ότι το έργο της αντικατάστασης αμιαντοσωλήνων στο Ληξούρι είναι δικό σας έργο. Άσχετα αν κατά την θητεία σας δεν προλάβατε να το ξεκινήσετε.

4. Και μια και μιλάμε για σφετερισμό, σε πρόσφατη διαφημιστική αφίσα της παράταξή σας, μάθαμε ότι η Μονάδα Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων και τα Αποχετευτικά δίκτυα του Πόρου και της Σκάλας είναι δικά σας έργα. Πάλι καλά, γιατί νομίζαμε ότι είναι έργα των πρώην Δημάρχων Γεράσιμου Μεταξά και Κώστα Ζαπάντη.

5. Θα σας συμβουλεύαμε να πατήσετε λίγο φρένο. Διότι με την φόρα που έχετε πάρει, μέχρι τις εκλογές, θα φτάσετε να οικειοποιηθείτε και τα έργα της Δημοτικής Περιόδου του αείμνηστου Δημάρχου Αργοστολίου Μαρίνου Κοσμετάτου.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Υ.Γ. Και για να ευθυμήσουμε λίγο: Στην φωτογραφία παρουσιάζεται η περίφημη αθλητική εγκατάσταση Aquatics Centre του Λονδίνου, της οποίας η κατασκευή ολοκληρώθηκε το έτος 2011 όταν Δήμαρχος στην Κεφαλονιά ήταν ο κ. Αλέξανδρος Παρίσης.




00 inkefalonia general ad 300X250