Αραβαντινός για Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη: Έχουμε κερδίσει όλες τις τουριστικές αγορές, το Ντουμπάι μόνο μας απέμεινε...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 21:20

Αραβαντινός για Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη: Έχουμε κερδίσει όλες τις τουριστικές αγορές, το Ντουμπάι μόνο μας απέμεινε...

Την ώρα που ο πλανήτης κυριολεκτικά φλέγεται, η Ευρώπη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και η ευρύτερη γειτονιά μας βιώνει τον εφιάλτη ενός πολέμου ,ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Ληξουρίου φαίνεται να μην έχει πάρει χαμπάρι που βρίσκεται.

Απτόητος, μας ενημερώνει για τη συμμετοχή του Δήμου μας στην τουριστική έκθεση στο Ντουμπάι, αγνοώντας Τουριστική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο.

Τρία πουλάκια κάθονται... που θα έλεγε και ο ποιητής.

Έχουμε κερδίσει όλες τις τουριστικές αγορές(!),το Ντουμπάι μόνο μας απέμεινε...

Ειλικρινά, δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε.

Γεγονός είναι ότι η Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη ,ακολουθώντας την παροιμία "Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν", αντί να ασχοληθεί  με τα τεράστια και άλυτα προβλήματα της Παλικής, ασχολείται με ταξιδάκια αναψυχής.

Δε μας εκπλήσσει η ανεπάρκεια και η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής, αφού είναι παγκοίνως γνωστές. Μας εκπλήσσει το περίσσιο θράσος και η χωρίς πάτο ανευθυνότητά της. Προκαλεί βάναυσα την κοινωνία της Παλικής, που, οκτώ χρόνια μετά τους σεισμούς, ακόμα παλεύει να θεραπεύσει τις πληγές της, ακόμα εκλιπαρεί να αποκαταστήσει το θέατρό της, που έχει καταντήσει κουφάρι.

Είναι φανερό ότι η Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη μοιάζει περισσότερο με διασκεδαστικό "Allou Fun Park" , παρά με σοβαρή Δημοτική Αρχή που βάζει προτεραιότητες και ιεραρχεί τα προβλήματα του τόπου.

Ευτυχώς, πλησιάζει ο χρόνος που τα καρναβάλια θα τελειώσουν.

Ληξούρι,28/2/2022
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΛΗΞΟΥΡΙ-ΠΑΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"
ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250