Ν.Ε.Ο.Λ: Σε πλήρη δράση το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012 22:38

Ν.Ε.Ο.Λ: Σε πλήρη δράση το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα μεταφέρεται το σκηνικό δράσης των τμημάτων καλαθοσφαίρισης του συλλόγου του Ληξουρίου το προσεχές διήμερο.

Αρχικά το Σάββατο 20/10 στο κεντρικό γήπεδο του "Δημήτριος Τόφαλος" θα πραγματοποιηθεί προπόνηση προεπιλογής των Εθνικών Ομάδων Παίδων και Παμπαίδων υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών Προπονητών Κ.Μίσσα - Γ.Λημνιάτη - Ι. Ελευθεριάδη. Ο Ν.Ε.Ο.Λ θα εκπροσωπηθεί από τον Γεράσιμο Παγώνη (γεν.1998) που συμμετέχει στο συγκεκριμένο κλιμάκιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί μια από τις ελπίδες του Κεφαλλονίτικου basket για διάκριση, καθώς οι επιλεγέντες αθλητές θα στελεχώσουν τις ανωτέρω Εθνικές ομάδες. Το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων είναι :

Σάββατο 20/10/2012
09.00 - 10.30 Αθλητές που γεννήθηκαν το έτος 1998
10.30 - 12.00 Αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 1999 - 2000

Την Κυριακή το μεσημέρι στη 1.00 η ανδρική ομάδα αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Απόλλων την ομάδα της ΑΣ ΣΦΗΚΑ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΗ, διεκδικώντας την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στην ομάδα που προηγείται στην βαθμολογία με 2 νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι κ. Λογοθέτης και Κότσιρης.

Νωρίτερα στις 12.30 στο γήπεδο των Ροιίτικων, η παιδική ομάδα αντιμετωπίζει τον Προφήτη-ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, διεκδικώντας την 4η σερί νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση για την επόμενη φάση του παιδικού πρωταθλήματος. Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι κυρίες Αναγνωστοπούλου και Βλάχου