ΕΠΣΚΙ: ''Συγχαρητήρια σε Παλληξουριακό και Εικοσιμία για το αγωνιστικό ήθος και το ωραίο θέαμα που μας πρόσφεραν''

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 14:39

ΕΠΣΚΙ: ''Συγχαρητήρια σε Παλληξουριακό και Εικοσιμία για το αγωνιστικό ήθος και το ωραίο θέαμα που μας πρόσφεραν''

Ανακοίνωση απο την ΕΠΣΚΙ 

Πραγματοποιήθηκε χθες σε γιορτινό κλίμα ο 42ος Τελικός Αγώνας Κυπέλλου της Ένωσής μας ανάμεσα στους φιναλίστ ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Κυπελλούχος, περιόδου 2023-2024, αναδείχθηκε το σωματείο ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ με σκορ 3-0.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δυο ομάδες για τη συμμετοχή τους, για το αγωνιστικό ήθος και το ωραίο θέαμα που μας πρόσφεραν, τόσο στο σωματείο ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ όσο και στο σωματείο ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Κυπελλούχο μας στην επόμενη Φάση του Θεσμού.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Αρχικά την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας – Ιθάκης που με την παρουσία αστυνομικής δύναμης βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνος, τους παράγοντες των δυο φιναλίστ για την άψογη συνεργασία, το φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα και έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα, τους εκπροσώπους των Αρχών, τους εκπροσώπους λοιπών συλλόγων που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα και φυσικά τα ΜΜΕ για την πλήρη κάλυψη του αγώνα και το πλούσιο ειδησεογραφικό και φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσαν. Επίσης, την Kefalonia Health Care για την άρτια ιατρική κάλυψη του αγώνος με ιατρό και ασθενοφόρο.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στη Σχολή Χορού της Ελισαβέτ Λιβιεράτου για το όμορφο πρόγραμμα που παρουσίασαν οι χορεύτριες – μαζορέτες στην έναρξη του αγώνα.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στον χορηγό μας Κουμαριώτη Δημήτρη Ristretto Roastery για την πολύτιμη βοήθειά του και την προθυμία του να στηρίζει τις δράσεις μας.

Από την ΕΠΣΚΙ

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250