Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Η Εικοσιμία νικήτρια στο… θρίλερ του Καραβομύλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 07:55

Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Η Εικοσιμία νικήτρια στο… θρίλερ του Καραβομύλου

Στον πρώτο ημητελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ

Σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση του τοπικού μας ποδοσφαίρου, η Εικοσιμία επικράτησε της Σάμης με σκορ 4-3 στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, παίρνοντας ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στον αγώνα που διεξήχθη εχθές το μεσημέρι στο γήπεδο του Καραβομύλου, το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό ο Π. Περιβολάρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Σ. Κονόμη στο 22ο λεπτό να ισοφαρίζει επίσης με πέναλτι για την ομάδα της Λειβαθούς. Μάλιστα η Εικοσιμία προηγήθηκε στο 38ο λεπτό με γκολ του Γ. Φίλιππα και πήρε διαφορά δύο τερμάτων μετά το γκολ του Ν. Ντιουκάι στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σάμη, εκμεταλλευόμενη και την αποβολή του Κονόμη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, προσπάθησε να ανακτήσει τα ηνία του αγώνα και να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία του Δ. Μεσολωρά. Με αντεπίθεση διαρκείας οι κυανόλευκοι μείωσαν αρχικά το σκορ στο 47ο λεπτό με τον Δ. Δελαπόρτα και ισοφάρισαν στο 55ο λεπτό με τον Α. Αμούργη. Το νικητήριο τέρμα για την Εικοσιμία σημείωσε ο Κ. Καραγιάννης στο 72ο λεπτό.

Το αποτέλεσμα αφήνει ασφαλώς μία δυσάρεστη γεύση στην ομάδα της Δημοτικής μας Ενότητας, οι παίκτες της οποίας κατέβαλαν υπερπροσπάθεια για να πετύχουν το στόχο τους. Το επιθυμητό αποτέλεσμα τελικά δεν ήρθε, ωστόσο είναι σαφές πως Σάμη και Εικοσιμία είναι δύο ισάξιοι αντίπαλοι και συνεπώς όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς του Αργοστολίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Π. Μπαζάρογλου, με βοηθούς του τον Α. Βουτσινά και την Κ. Χαρίση.

Για τη Σάμη αγωνίστηκαν οι: Αλυσανδράτος Δ., Τουλάτος Β. (89′ Νικολοβιένης Θ.), Παππάς Γ. (70′ Φιλιππάτος Α.), Καραγιαννάκης Ε., Αμούργης Α., Μετάι Μ. (70′ Τρίφη Μ.), Κλαουδάτος Γ. (81′ Rexha P.), Περιβολάρης Π., Δελαπόρτας Δ., Βιτωράτος Κ., Ζησιμάτος Γ.

Για την Εικοσιμία αγωνίστηκαν οι: Μεσολωράς Δ., Τζάκης Π., Πίρρα Μ., Καμπανός Ε., Ηλιόπουλος Σ., Βαλεντής Ε., Κονόμη Σ., Μάθιου Κ. (46′ Ντουκάι Α.), Ντουκάι Ν., (78′ Μινέτος Ι.), Φίλιππας Γ., Μινέτος Ι. (62′ Καραγιάννης, 84′ Κουμαριώτης Κ.)

Πηγή: poulatakefalonias.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250