ΑΟ Εικοσιμίας: ''Να περιφρουρήσουμε το άθλημα που αγαπάμε, διατηρώντας ψύχραιμη στάση μακριά από αναθέματα και ανθρωποφαγία''

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 13:59

ΑΟ Εικοσιμίας: ''Να περιφρουρήσουμε το άθλημα που αγαπάμε, διατηρώντας ψύχραιμη στάση μακριά από αναθέματα και ανθρωποφαγία''

Ο Α.Ο.Εικοσιμία, o οποίος συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυσή του προσφέροντας ευκαιρίες αθλητισμού στους νέους του τόπου μας, αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιτυχίες και τον τρόπο λειτουργίας του, αλλά και για το ήθος και την νοοτροπία που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει κάθε εμπλεκόμενο μέλος του, είτε πρόκειται για αθλητή, είτε προπονητή η παράγοντα.

Νιώθουμε λοιπόν την ανάγκη να τονίσουμε ότι γεγονότα σαν αυτά που συνέβησαν στο παιχνίδι της Τετάρτης είναι καταδικαστέα και δεν μας εκφράζουν.

Θεωρούμε ότι πρέπει όλοι μας να περιφρουρήσουμε το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε, να διατηρήσουμε μια ψύχραιμη στάση μακριά, από αναθέματα και ανθρωποφαγία και να αναλάβουμε όλοι το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί.

Εμείς από την πλευρά μας, αναλαμβάνουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης και θα πράξουμε εσωτερικά αυτό που πρέπει ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον φαινόμενα που δεν αρμόζουν στον αθλητισμό.

ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250