Πώς να διώξεις φυσικά τους μαύρους κύκλους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 12:16

Πώς να διώξεις φυσικά τους μαύρους κύκλους

Πώς να αντιμετωπίσεις τους μαύρους κύκλους χωρίς concealer

To concealer αποτελεί ένα σημαντικό καλλυντικό που όλες καλό είναι να έχουμε στο νεσεσέρ μας και οι περισσότερες χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας. Παρ'όλα αυτά, όταν αφαιρούμε το μακιγιάζ, τυχόν ατέλειες της επιδερμίδας είναι -δυστυχώς- εκεί.

Δες παρακάτω τους (απόλυτα) φυσικούς τρόπους να απομακρύνεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου:

Πιες νερό 
Όταν είσαι αφυδατωμένη, οι μαύροι κύκλοι γίνονται ακόμη πιο έντονοι. Πιες τουλάχιστον οχτώ ποτήρια νερό τη μέρα για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου σου λαμπερή και περιόρισε την κατανάλωση αλατιού, αλκοόλ και καπνού.

Κοιμήσου καλά
Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο στις φλέβες κάτω από τα μάτια, κάτι που τους δίνει μια μωβ απόχρωση. Προσπάθησε να κοιμηθείς ανάσκελα με το κεφάλι σου ανασηκωμένο για να αποφύγεις την κατακράτηση υγρών που κάνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων πιο έντονη.

Κάνε μια σπιτική θεραπεία
Ήξερες ότι οι πατάτες είναι πλούσιες σε φυσικούς λευκαντικούς παράγοντες που μπορούν να εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους; Δοκίμασε μια DIY μάσκα σου, τρίβοντας μια ωμή πατάτα για να πάρεις το ζουμί της και μουλιάζοντας δυο βαμβακάκια σε αυτό. Έπειτα, βάλε τα βαμβακάκια στο βλέφαρο και κάτω από τα τα μάτια σου για 10 λεπτά. Ξέπλυνε και επανάλαβε μία ή δύο φορές την ημέρα για λίγες εβδομάδες.

Χρησιμοποίησε κρέμα ματιών
Για να πάρεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από την κρέμα σου, διατήρησε την στο ψυγείο. 

Κάνε μασάζ στα μάτια σου
Μία φορά τη μέρα, κάνε με τα δάχτυλά σου ελαφρές πιέσεις κυκλικά ή χρησιμοποίησε ένα ειδικό μηχάνημα για μασάζ, για να ενεργοποιήσεις την κυκλοφορία και απομακρύνεις την κατακράτηση υγρών.

womenonly.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250