«Δεν έχω χρόνο για διατροφή» - Φτιάξτε ένα υγιές σώμα με τα σωστά βιολογικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 15:30

«Δεν έχω χρόνο για διατροφή» - Φτιάξτε ένα υγιές σώμα με τα σωστά βιολογικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής

Στην εποχή που ζούμε σίγουρα έχουμε περιορισμένο χρόνο. Αυτό μας αποτρέπει από το να επιλέγουμε την σωστή διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσει ο οργανισμός μας. Τις περισσότερες των περιπτώσεων επιλέγουμε έτοιμες λύσεις όπως είναι κατεψυγμένα προϊόντα ή ακόμα και… delivery! Σίγουρα θα πρέπει να επικρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά.

Θα υπάρχουν μέρες που θα θέλουμε κάτι πιο junk αλλά τις περισσότερες θα πρέπει να διατηρούμε τον οργανισμό μας σε ένα σωστό και υγιεινό πλάνο.

Βιολογικά Προϊόντα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της NGT υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε βιολογικά προϊόντα τα οποία και μπορείτε να βρείτε online και είναι άμεσα διαθέσιμα. Προϊόντα ευεργετικά για την υγεία μας με πολλές ιδιότητες και οφέλη όπως είναι ο λιναρόσπορος, η κινόα, λάδι καρύδας και πολλά ακόμα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο ιδανικός συνδυασμός με τα βιολογικά προϊόντα είναι οι υπερτροφές. Όπου τα οφέλη τους είναι πλούσια καθώς είναι κατάλληλες για αθλητές αλλά και για όσους έχουν στόχο το αδυνάτισμα.

Γρήγορα Σνακς & Συμπληρώματα

Οι ρυθμοί ζωής είναι σίγουρα αρκετά γρήγοροι και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για τα ιδανικά γεύματα. Για αυτό προσπαθούμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές στον χρόνο που έχουμε. Συγκεκριμένα, μια πολύ καλή επιλογή είναι οι μπάρες δημητριακών. Ωστόσο, αν είστε σε περίοδο έντονης άσκησης και περνάτε αρκετό χρόνο στο γυμναστήριο μια ακόμα καλύτερη επιλογή θα ήταν οι μπάρες πρωτεΐνης.

Οι μπάρες πρωτεΐνης συνήθως δεν περιέχουν ζάχαρη και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χαμηλά σε υδατάνθρακες. Σίγουρα, αποτελεί ένα γρήγορο, υγιεινό και γεμάτο πρωτεΐνη snack για την καθημερινότητα σας. Μπορεί να συμπληρώσει την καθημερινή δόση πρωτεΐνης που πρέπει να λαμβάνει ο οργανισμός σας. Ωστόσο καλό είναι να συνοδεύεται και με γεύματα ή συμπληρώματα πρωτεΐνης.

Ως συμπληρώματα πρωτεΐνης θα μπορούσε να θεωρηθεί μια πολύ καλή και διαχρονική λύση η πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη με ασύγκριτη ποιότητα που μπορείτε να την βρείτε σε σκόνη και να καταναλωθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Καλύτερο θα ήταν να επιλέξετε από γνωστά brands της αγοράς όπως είναι η Power Health, QNT κ.α.

Για όσους θέλουν ακόμα πιο αποδοτικά αποτελέσματα κατά την διάρκεια της προπόνησης, μπορούν να επιλέξουν συμπληρώματα κρεατίνης. Η κρεατίνη έχει αποδεδειγμένη δράση στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και χρησιμοποιείται πολύ συχνά από αθλητές για την αύξηση μυϊκής μάζας και δύναμης. Προσφέρει αποτελέσματα, και μπορεί να καταναλωθεί πριν και μετά την προπόνηση.

Τέλος, αν ενδιαφέρεσαι για αδυνάτισμα σίγουρα οι λιποδιαλύτες αποτελούν μια σταθερή επιλογή για απώλεια λίπους, ενώ πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι η διατροφή και η άσκηση παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο!

Μπορείς να βρεις ακόμα περισσότερα συμπληρώματα διατροφής μέσα από το online κατάστημα της NGT. Κάνε τις αγορές σου με άμεση παράδοση στον χώρο σου και σε μοναδικές προσφορές!




00 inkefalonia general ad 300X250