Τα 7 Μυστικά των Ανθρώπων που Πίνουν Πολύ Νερό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 12:30

Τα 7 Μυστικά των Ανθρώπων που Πίνουν Πολύ Νερό

Οι περισσότεροι άνθρωποι ενώ θα θέλανε να πίνουν περισσότερο νερό δεν το κάνουν. Σε αυτό φταίει η ρουτίνα, η καθημερινότητα και η πίεσεις που ζούμε όλοι μας καθημερινά.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τα καταφέρνουν και πίνουν όσο νερό πρέπει να πίνουν. Δείτε παρακάτω τι κάνουν και τα καταφέρνουν.

Έχετε πάντα ένα ποτήρι στο γραφείο σας Να θυμάστε πως αν δεν υπάρχει στο οπτικό σας πεδίο δεν θα υπάρχει και στο μυαλό σας. Το πρώτο βήμα για να αρχίσετε να πίνετε περισσότερο νερό μέσα στην ημέρα είναι να έχετε ένα ποτήρι γεμάτο εκεί που θα το βλέπετε.

Αντικαταστήστε το ποτήρι με ένα μεγάλο βαζάκι Αν δεν θέλετε να μπαίνετε συνεχώς στη διαδικασία να σηκώνεστε για να γεμίζετε το ποτήρι σας με νερό απλά αντικαταστήστε το ποτήρι με ένα μεγάλο βαζάκι. Αυτό αρκεί να το γεμίσετε 1 ή 2 φορές μέσα στην εργασιακή σας ημέρα.

Πάρτε ένα ωραίο μπουκάλι για νερό Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα βαζάκι μπορειτε να αγοράσετε ένα πολύ ωραίο μπουκάλι νερού. Θα νιώθετε όμορφα και μόνο που το έχετε ενώ θα χαίρεστε να πίνετε νερό από αυτό.

Δώστε γεύση στο νερό σας Κάντε το νερό σας πιο ενδιαφέρον και μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο πιο εύκολα θα το πίνετε. Ρίξτε μέσα στο νερό μερικές φέτες αγγουριού, λίγο λεμόνι, μερικές φράουλες ή φέτες πορτοκαλιού.

Κάντε διαγωνισμό με τους συναδέλφους σας Βάλτε ένα στοίχημα με τους συναδέλφους σας και έναν στόχο να πίνετε κάθε μέρα όσο περισσότερο νερό μπορείτε. Έτσι θα έχετε ένα παραπάνω κινητρο.

Βάλτε ξυπνητήρι στο κινητό σας Βάλτε το να χτυπάει μια φορά κάθε ώρα και κάθε φορά που χτυπάει απλά πίνετε ένα ποτήρι νερό.

Κατεβάστε μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει Αν δεν θέλετε να παιδεύεστε με το ξυπνητήρι κατεβάστε μια εφαρμογή που θα σας λέει κάθε πότε πρέπει να πίνετε νερό.

spirossoulis.com