Τα 8 είδη γυμναστικής που υπόσχονται κορμί φέτες, μέχρι την πρώτη εμφάνιση στην παραλία [λίστα]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 14:37

Τα 8 είδη γυμναστικής που υπόσχονται κορμί φέτες, μέχρι την πρώτη εμφάνιση στην παραλία [λίστα]

Καθώς ο χρόνος για το καλοκαίρι έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα, το άγχος για την εμφάνιση στην παραλία αρχίζει να φουντώνει. Η μόνη λύση που μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα, όσο ικανοποιητικά μπορεί να είναι στο σύντομο διάστημα που απομένει, είναι τι άλλο; Η γυμναστική. Παρακάτω παρουσιάζονται τα είδη άθλησης που υπόσχονται ορατά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  • Τρέξιμο

Εύκολη και γρήγορη λύση που φέρνει αποτελέσματα ακόμη και αν δεν γίνεται επί μακρόν ή με μεγάλη ένταση.

  • Ποδήλατο

Συνδυάζει αερόβια άσκηση, αυξάνοντας το μεταβολισμό και την αντοχή, με άσκηση αντιστάσεων, ιδιαίτερα στην περιοχή των ποδιών και των γλουτών.

  • Ομαδικό άθλημα

Τα οφέλη της άσκησης μέσω ενός ομαδικού αθλήματος μπορούν να εκτιμηθούν σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, καθώς η συμμετοχή σε μια ομάδα και όχι η ατομική άσκηση είναι πιο θελκτική και λιγότερο βαρετή και έτσι αν κάποιος την αρχίσει, δύσκολα θα την εγκαταλείψει.

  • Χορός

Είναι ένα είδος γυμναστικής που δυναμώνει όλο το σώμα και προσφέρει ένα τέλειο κορμί. Είναι ένα σύνολο ασκήσεων που βοηθάει στο κάψιμο θερμίδων, αλλάζει το μεταβολισμό λόγω των έντονων κινήσεων και ταυτόχρονα γυμνάζει όλα τα σημεία του σώματός.

  • Κοιλιακοί

Οι κοιλιακοί -και οι παραλλαγές τους- αν γίνουν σωστά μπορούν, σύμφωνα με τους ειδικούς, να επιφέρουν σύντομα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • CrossFit

Το CrossFit είναι για ένα πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής που συνδυάζει ασκήσεις με αρμονικά επαναλαμβανόμενες κινήσεις (όπως κωπηλασία, τρέξιμο, σκοινάκι), γυμναστική εδάφους, ενόργανη γυμναστική και βάρη. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να είναι fit και υγιείς, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και επαγγελματίες αθλητές.

  • Pilates

Εύκολη, ασφαλής, δυναμική αλλά και ήπια άσκηση, το pilates ενδείκνυται για όλους. Αποτελεί ένα μοναδικό τρόπο άθλησης, που φροντίζει για την άρτια εκγύμναση και διαμόρφωση όλων των μυϊκών ομάδων, χαρίζει ευλυγισία, ενώ τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα.

  • ΤRX

To ΤRX δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν ιμάντα, ο οποίος σε συνδυασμό με το βάρος του ανθρωπίνου σώματος, προσφέρει πλήθος λειτουργικών ασκήσεων. Πρόκειται για μέθοδο που βελτιώνει τη φυσική κατάσταση του ασκούμενου, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή σωματικής κατάστασης, ενώ στοχεύει συγχρόνως στην απόκτηση δύναμης και σταθερότητας στις αρθρώσεις.

iefimerida




00 inkefalonia general ad 300X250