Όμιλος jet2: Ξεκίνησαν οι διακοπές των Άγγλων σε 40 προορισμούς χωρίς καραντίνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 11:15

Όμιλος jet2: Ξεκίνησαν οι διακοπές των Άγγλων σε 40 προορισμούς χωρίς καραντίνα

Με πτήσεις και πακέτα διακοπών σε πάνω από 40 προορισμούς της πορτοκαλί λίστας (όπου συγκαταλέγεται και η Ελλάδα) ξεκίνησε ο όμιλος Jet2 το πρόγραμμά του την λεγόμενη 'Ημέρα Ελευθερίας", χθες, που ήρθησαν όλα τα περιοριστικά μέτρα για τους Άγγλους στη χώρα τους. Επίσης, οι πλήρων εμβολιασμένοι Άγγλοι μπορούν να ταξιδεύουν σε προορισμούς της πορτοκαλί λίστας χωρίς καραντίνα.

Οι πτήσεις της Jet2 αυτό το καλοκαίρι γίνονται από 10 βρετανικές βάσεις.

Χθες πραγματοποιήθηκαν πάνω από 60 πτήσεις που αναχώρησαν από τα αεροδρόμια Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, London Stansted, Manchester και Newcastle.

Επαναλήφθηκαν επίσης οι πτήσεις προς τα Κανάρια, Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα.

Η Jet2 θα επανεκκινήσει επίσης πτήσεις και πακέτα διακοπών χωρίς καραντίνα αργότερα αυτήν την εβδομάδα στο Ντουμπρόβνικ και το Σπλιτ από τα αεροδρόμια Leeds Bradford, Birmingham, Manchester, London Stansted, Newcastle και Glasgow αφού προστέθηκε πρόσφατα η Κροατία στην πράσινη λίστα.

Για να καλύψουν τη ζήτηση, οι Jet2.com και Jet2holidays πρόσθεσαν πρόσφατα περισσότερη χωρητικότητα στην Κροατία αυτό το καλοκαίρι.

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε ότι το άνοιγμα των διακοπών σε πάνω από 40 προορισμούς χωρίς καραντίνα αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για τη λειτουργία του ομίλου, επισημαίνοντας ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση για διακοπές στη βρετανική αγορά.

tornosnews.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250