Αυτή θα είναι η θέση του Ι love Kefalonia για την σεζόν 2021 – Η απόφαση της Τουριστικής Επιτροπής

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 16:20

Αυτή θα είναι η θέση του Ι love Kefalonia για την σεζόν 2021 – Η απόφαση της Τουριστικής Επιτροπής

Η εγκατάσταση I love Kefalonia, αποτέλεσε ένα πολυφωτογραφημένο σημείο στο Αργοστόλι, στο διάστημα που είχε τοποθετηθεί.

Το ζήτημα της φετινής τοποθέτησής του, συζητήθηκε στην συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Αργοστολίου.

Οπως ειπώθηκε, η Αρχαιολογική Υπηρεσία Κεφαλονιάς θα εισηγηθεί αρνητικά στην Κέρκυρα , λόγω της γέφυρας Δεβοσέτου, να τοποθετηθεί στο σημείο που βρισκόταν πέρσι.

Η νέα πρόταση είναι παραμείνει στην παραλία Αργοστολίου, όμως να τοποθετηθεί στο κομμάτι της παραλίας, ανάμεσα από τον δρόμο που οδηγεί στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου και το σημείο που τελειώνει η οδός Βύρωνος.

Το σκεπτικό της νέας θέσης, όπως το ανέλυσε και ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη είναι πως: “Θέλουμε να υπάρχει κίνητρο και οι επιβάτες των Κρουαζιερόπλοιων να έρθουν μέσα στην πόλη του Αργοστολίου, για να υπάρχει κέρδος για τις επιχειρήσεις της πόλης. Εμείς στο μέλλον θα επιμείνουμε για την θέση που βρισκόταν το I LOVE KEFALONIA, αλλά πρέπει να δούμε το σκεπτικό της αρνητικής εισήγησης της Αρχαιολογική Υπηρεσία που θα κάνει στην Κέρκυρα και απο εκεί να δούμε πως θα κινηθούμε. Για φέτος το νέο σημείο που επιλέχθηκε είναι το πιο κατάλληλο και θα το δούμε πάλι του χρόνου”.

Γιώργος Χαλαβαζής 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250