10 λόγοι για τους οποίους η Κεφαλονιά είναι ένας από τους καλύτερους γαμήλιους προορισμούς στην Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 14:10

10 λόγοι για τους οποίους η Κεφαλονιά είναι ένας από τους καλύτερους γαμήλιους προορισμούς στην Ελλάδα!

Η Κεφαλονιά έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς γαμήλιους προορισμούς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Με τόσα φυσική ομορφιά, δεν είναι περίεργο που όλο και περισσότερα ζευγάρια την επιλέγουν για την μεγάλη ημέρα.  Κατά τη γνώμη μας, η Κεφαλονιά είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ γαμήλιος προορισμός στην Ελλάδα, και σας παρουσιάζουμε δέκα επιχειρήματα που το αποδεικνύουν:

1. Η Κεφαλονιά είναι μεγάλη

Η Κεφαλονιά είναι το έκτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Μόνο η Κρήτη, η Εύβοια, η Λέσβος, η Ρόδος και η Χίος είναι μεγαλύτερα. Το μέγεθος παίζει σημαντικό ρόλο όταν επιλέγετε έναν τόπο γάμου. Όσο πιο μεγάλο είναι το νησί, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες ο γάμος να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες της νύφης και του γαμπρού.

2. Απευθείας πτήσεις προς την Κεφαλονιά

Υπάρχουν συχνές και απευθείας πτήσεις προς την Κεφαλονιά από πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια. Αυτό σημαίνει ότι η νύφη και ο γαμπρός, αλλά και οι οικογένειές τους και οι καλεσμένοι του γάμου μπορούν να φτάσουν στο νησί   εύκολα και γρήγορα.

3. Η Κεφαλονιά είναι ποικιλόμορφη

Τα ζευγάρια μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία τοποθεσιών. Ιστορικά χωριά, όπως τα γοητευτικά λιμανάκια της Άσσου και του Φισκάρδου, βρίσκονται στο βόρειο τμήμα του νησίου, ενώ κατά μήκος της νότιας ακτής, υπάρχουν μεγάλες αμμώδεις παραλίες για όλους εκείνους που ονειρεύονται έναν γάμο με άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών τους. Στα δυτικά, υπάρχουν πειρατικοί όρμοι, απομονωμένες παραλίες και σαρωτική θέα στο απέραντο γαλάζιο.  Με τόσες διαφορετικές επιλογές, είναι σίγουρο ότι οι νύφες και οι γαμπροί θα έχουν έναν αξέχαστο γάμο στην Κεφαλονιά.

4. Καλά ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή 

Η Κεφαλονιά διαθέτει εξαιρετική τουριστική υποδομή. Αυτό καθιστά εύκολο τον προγραμματισμό ενός γάμου και κυρίως τη διαμονή των καλεσμένων: υπάρχει κάτι για όλους.

5. Θέλετε πολιτικό γάμο στην Κεφαλονιά;

Ο πολιτικός γάμος στην Κεφαλονιά αναγνωρίζεται σχεδόν σε όλες τις χώρες.  Τα ζευγάρια μπορούν όχι μόνο να κλείσουν μια επίσημη τελετή με έναν από τους πολλούς τοπικούς διοργανωτές γάμων, αλλά και να επικυρώσουν επίσημα το γάμο τους.

6. Η ομορφιά του νησιού

Η Κεφαλονιά είναι ένα εκπληκτικό νησί. Λόγω του μοναδικού κλίματος στη δυτική Ελλάδα, η Κεφαλονιά είναι εξαιρετικά καταπράσινη. Αυτό το πυκνό πράσινο σε συνδυασμό με τις ποικίλες αποχρώσεις του μπλε της θάλασσας αποτελούν το τέλειο φόντο για τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση του γάμου.

7. Ο καιρός

Ο ήλιος λάμπει στην Κεφαλονιά, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο. Και μαζί με τον ήλιο έρχονται και ευχάριστες θερμοκρασίες, που επιτρέπουν μια πανέμορφη υπαίθρια γαμήλια δεξίωση.

8. Επαγγελματίες διοργανωτές γάμων

Κάθε ζευγάρι θέλει να εξασφαλίσει έναν ξέγνοιαστο γάμο και να απολαύσει τη μεγάλη μέρα. Αυτό απαιτεί έναν διοργανωτή γάμου, ο οποίος θα βοηθήσει στον προγραμματισμό του γάμου, τον συντονισμό και την εύρεση κατάλληλων παρόχων υπηρεσιών. Όλοι οι επαγγελματίες διοργανωτές γάμων στην Κεφαλονιά θα φροντίσουν ευχαρίστως τα πάντα, ώστε να απολαύσετε μια αξέχαστη μέρα.

9. Η Κεφαλονιά διαθέτει πάνω από 60 παραλίες – μία από αυτές είναι ιδανική για το γάμο σας!

Μακριές αμμώδεις παραλίες. Μικρούς, κρυμμένους όρμους με ψιλό βότσαλο. Λευκές παραλίες με γαλάζια νερά: Ένας λόγος για τον οποίο η Κεφαλονιά έχει γίνει δημοφιλής γαμήλιος προορισμός είναι η απίστευτη ποικιλία ρομαντικών παραλιών. Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε εκείνη την ξεχωριστή παραλία που θα κάνει τον γάμο σας μια αξέχαστη εμπειρία.

10. Γαστρονομικές απολαύσεις

Η Κεφαλονιά είναι γνωστή για το καλό φαγητό και τα εξαιρετικά κρασιά της. Ένας τέλειος συνδυασμός που θα κάνει τη γαμήλια δεξίωση μια αξέχαστη εμπειρία. Αυτό ισχύει για ένα απλό ελληνικό γεύμα, αλλά και για ένα πλήρες μενού.

πηγη: visitkefaloniaisland.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250