Ένα ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά στα 10 καλύτερα που θα ανοίξουν παγκοσμίως το 2023

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 12:04

Ένα ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά στα 10 καλύτερα που θα ανοίξουν παγκοσμίως το 2023

Δύο ελληνικά ξενοδοχεία περιλαμβάνονται στη λίστα των 10 καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο της Hotels.com, που θα ανοίξουν το 2023 και καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Ikos Odisia, που θα ανοίξει στην Κέρκυρα τον Μάιο και το Celestial Suites, που θα ανοίξει στην Κεφαλονιά.

Αναλυτικά το top10 των 10 νέων ξενοδοχείων, που εισέρχονται στην αγορά το 2023:

  • La Palma (Capri, Italy)
  • 100 Princes Street (Edinburgh, U.K.)
  • Ikos Odisia (Corfu, Greece)
  • Celestial Suites (Kefalonia, Greece)
  • 1 Hotel Hanalei Bay (Princeville, Kauai, Hawaii)
  • Four Seasons Resort Tamarindo (Tamarindo, Mexico)
  • Alila Kothaifaru Maldives (the Maldives)
  • Six Senses (Rome, Italy)
  • Atlantis The Royal (Dubai, U.A.E.)
  • Art'otel London Battersea Power Station (London, Great Britain)

Αυτά τα καταλύματα, σύμφωνα με την Hotels.com, διακρίνονται για τις εγκαταστάσεις τους, το επίπεδο υπηρεσιών, την εσωτερική διακόσμηση, τα θεματικά εστιατόρια, την πολυτέλεια και πρέπει απαιτητικός ταξιδιώτης να τα έχει στο ραντάρ του τη νέα χρονιά.

To Ikos Odisia

Το Ikos Odisia θα είναι το δεύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κέρκυρα της αλυσίδας Ikos Resorts. Θα ανοίξει στις 19 Μαΐου 2023 και θα  πάρει τη θέση του πρώην Club Med μετά την ολοκλήρωση της εκ βάθρων ανακαίνισης, που θα απορροφήσει περίπου 125 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Ikos Odisia αναπτύσσονται 395 δωμάτια, αποκλειστικά σε χαμηλά μπανγκαλόους και βίλες, ενώ υπάρχει και η deluxe περιοχή με σουίτες.

Το all-inclusive concept του Ikos Odisia περιλαμβάνει πέντε à la carte εστιατόρια και διάφορα μπαρ μέσα στο θέρετρο, καθώς και πολλά επιλεγμένα εστιατόρια εκτός του συγκροτήματος. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε διάφορα μουσεία και μπορούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο για μια ημέρα δωρεάν.

Το Ikos Odisia θα διαθέτει επίσης ένα σπα και γυμναστήριο, καθώς και δέκα θερμαινόμενες εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες με ξεχωριστούς χώρους μόνο για παιδιά και ενήλικες.

Στην ιδιωτική παραλία μήκους 420 μέτρων υπάρχει το λεγόμενο Babe Watch Service, που προσέχει για 30 λεπτά τα μικρά παιδιά όταν οι γονείς τους θέλουν να κολυμπήσουν. Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη βρεφονηπιακό σταθμό, μπέιμπι σίτερ και κλαμπ για παιδιά και εφήβους, καλύπτοντας τις ανάγκες για την ηλικιακή ομάδα μεταξύ 4 και 17 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ikos εκπροσωπείται ήδη στην Κέρκυρα με τον Ikos Dassia, ενώ η αλυσίδα διαθέτει και άλλα πολυτελή ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, στην Κω και στην Ισπανία.

To Celestial Hotel Luxury Suites & Spa

To Celestial Hotel Luxury Suites & Spa παρουσιάζεται ως το πιο πολυτελές ξενοδοχείο που θα υπάρχει στην Κεφαλονιά. Θα λειτουργήσει τη θερινή σεζόν του 2023.  Περιτριγυρίζεται από καταπράσινο δάσος και απέχει 300μ από την παραλία Τραπεζάκι.

Διαθέτει σουίτες με ιδιωτική πισίνα και ξεχωριστή διακόσμηση η κάθε μια. Είναι ιδανικό για ζευγάρια  και βεβαίως υπάρχει και η σουίτα για νεονύμφους. Γενικά το ξενοδοχείο δέχεται επισκέπτες μόνο άνω των 15 ετών.

Το κεντρικό εστιατόριο σερβίρει μενού από τη διεθνή και την τοπική κουζίνα. Υπάρχει επίσης spa με μεγάλη γκάμα θεραπειών και μασάζ.

πηγή: tornosnews.gr




00 inkefalonia general ad 300X250