Ο πιο πολυταξιδεμένος … Αντιδήμαρχος!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 19:08

Ο πιο πολυταξιδεμένος … Αντιδήμαρχος!

Τσιμπηματάκια φίλοι μου, Λόγω τιμής φίλοι μου … δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι και να γίνομαι κουραστικό … Αλλά κάποια πράγματα φωνάζουν από μόνα τους … και εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ … Τι να κάνουμε … έχω και εγώ τις αδυναμίες μου!!!

Διάβαζα, που λέτε, για τον πιο πολυταξιδεμένο άνθρωπο στον κόσμο ο οποίος έχει ταξιδέψει στους 839 προορισμούς από τους 875 που προτείνει το MostTraveledPeople.com!!!

Και μαντέψτε που πήγε αμέσως το μυαλό μου … μα φυσικά πήγε στον δικό μας κοσμογυρισμένο Αντιδήμαρχο τον Βαγγέλη … και στα  ταξίδια που το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ήδη εγκρίνει ή καλείται να εγκρίνει από τον περασμένο Σεπτέμβρη μέχρι και τις αρχές του καλοκαιριού που μας έρχεται (και για του λόγου το αληθές σας δίνω και τις αντίστοιχες εισηγήσεις):

  1. 16-18 Σεπτεμβρίου Θεσσαλονίκη
  2. 19-21 Σεπτεμβρίου Παρίσι
  3. 16-18 Οκτωβρίου Ιταλία
  4. 31 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου Ελβετία
  5. 01 Νοεμβρίου Καναδάς
  6. 03-06 Νοεμβρίου Λονδίνο
  7. 13-16 Νοεμβρίου Θεσσαλονίκη
  8. 05-07 Δεκεμβρίου Αθήνα
  9. 13-15 Φεβρουαρίου Σουηδία
  10. 19-22 Φεβρουαρίου Σερβία
  11. 04-08 Μαρτίου Γερμανία
  12. 16-19 Μαρτίου Μαϊάμι
  13. 24-26 Απριλίου Κύπρος
  14. 27 Απριλίου-01 Μαΐου Γερμανία
  15. 26-27 Μαΐου Αθήνα

Δεν είναι άδικο λοιπόν ένας συνταξιούχος Αμερικάνος να παινεύεται και να παίρνει δημοσιότητα ότι είναι ο πιο πολυταξιδεμένος άνθρωπος του κόσμου ΟΤΑΝ εμείς εδώ στην Κεφαλονιά έχουμε τον πιο πολυταξιδεμένο αντιδήμαρχο τουρισμού;;; Πείτε μου δεν είναι αδικία;

Γιατί όπως είπε και αυτός ο Αμερικάνος που εποφθαλμιά  τη θέση του Βαγγέλη μας ως του πιο πολυταξιδεμένου  :

«Πρέπει να είσαι πρόθυμος να υποφέρεις. Αν δίνεις μεγάλη αξία στην άνεση και την ευκολία σου… ξέχνα το!»…

Μπορεί να φανταστεί κανείς από εσάς την κούραση , την ταλαιπωρία, την πίεση αλλά και το άγχος  όλων αυτών των ταξιδιών; Μπορείτε;

Βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε μου ειλικρινά!!! Μπορείτε;;

«Ευτυχώς» πάντως  το κόστος όλων αυτών των ταξιδιών δεν επιβαρύνει τον ίδιο!!

Το Κουνούπι


Παρακάτω οι εισηγήσεις

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

ΘΕΜΑ: Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Κεφαλλονιάς σε τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα & το εξωτερικό, ορισμός εκπροσώπων και κάλυψη εξόδων μετακίνησης & διαμονής.

Έχοντας υπόψη:

Α)Την παράγραφο 1,2 του άρθρου 140 του Ν. 3463/2006 ΔΚΚ (ΦΕΚ Α’ 114/2006) 1) Οι Δήμαρχοι, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι Κοινοτήτων και οι Δημοτικού Σύμβουλοι, μπορούν να μετακινούνται εκτός έδρας για εκτέλεση υπηρεσίας, ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε κατεπείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται να μετακινηθεί εκτός έδρας ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος ή ο Πρόεδρος Κοινότητας, χωρίς προηγούμενη απόφαση του Συμβουλίου. Στις περιπτώσεις αυτές το Συμβούλιο αποφασίζει χωρίς καθυστέρηση αν η μετακίνηση ήταν επιβεβλημένη ή όχι. 2) Σε όσους μετακινούνται για εκτέλεση υπηρεσίας, καταβάλλονται, ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δαπάνες μετακίνησης που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2685/1999 (ΦΕΚ 35Α) όπως ισχύει.

Β) Το άρθρο 65 του Ν. 3852/2010 ΦΕΚ Α’ 87/7.6.2010 σχετικά με τις αρμοδιότητες του Δ.Σ.

Γ) Τα επισυναπτόμενα πληροφοριακά στοιχεία σχετικά με την πραγματοποίηση των τουριστικών εκθέσεων (Seatrade, Barcelona - WORLD TRAVEL MARKET, LONDON, - Διεθνής Έκθεση Philoxenia Θεσσαλονίκη -Διεθνή  Έκθεση  GREEK TOURISM EXPO '14,    Αθήνα).

Και επειδή:

 

Σύμφωνα με το σχέδιο τουριστικής προβολής που έχει εκπονηθεί από τον Δήμο Κεφαλλονιάς, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης του μείγματος προώθησης - προβολής της Κεφαλονιάς με στοχευμένες ενέργειες δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων   ούτως ώστε να προσελκύσουμε τα επιθυμητά  τμήματα της αγοράς δημιουργώντας  παράλληλα  στο τουριστικό προϊόν μας την κατάλληλη εικόνα και την ανάλογη αναγνωρισιμότητα (positioning).  Θυμίζουμε ότι λόγω της ιδιαίτερης φύσης του τουριστικού προϊόντος, οι ενέργειες μας δεν πρέπει να διαχέονται στο σύνολο της αγοράς αλλά να εστιάζονται σε εκείνους τους παράγοντες και φορείς που δρουν καταλυτικά στον μηχανισμό της τουριστικής αγοράς.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου σχεδίου τουριστικής προβολής κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή στις ακόλουθες εκθέσεις – συνέδρια που παρέχουν αφ ενός την ευκαιρία προβολής και ανάδειξης του τόπου και αφ ετέρου την ευκαιρία δημιουργίας επαφών και συνεργασιών με παράγοντες του τουρισμού σε διεθνές επίπεδο  :

  1. 16 – 18 Σεπτεμβρίου 2014, Seatrade, Barcelona
  2. 19-21 Σεπτεμβρίου 2014, Rueil – Malamaison, Παρίσι
  3. 16-18 Οκτωβρίου 2014, 2nd Mediterranean Countries International Conference, Apulia, Italy
  4. 31 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου Swiss International Holiday Exhibition, Lugano, Switzerland
  5. 1 Νοεμβρίου 2014, 62ος ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΝΑΔΑ-ΑΙΝΟΣ» ΜΟΝΤΡΕΑΛ, ΚΑΝΑΔΑΣ
  6. 3-6 Νοεμβρίου 2014,  WORLD TRAVEL MARKET, LONDON
  7. 13-16 Νοεμβρίου 2014  Διεθνής Έκθεση Philoxenia Θεσσαλονίκη
  8. 5-7 Δεκεμβρίου 2014 Διεθνή  Έκθεση  GREEK TOURISM EXPO '14    Αθήνα

Συγκεκριμένα η διεθνής έκθεση Seatrade στην Μπαρτσελόνα  αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση τουρισμού κρουαζιέρας στην  κόσμο, και το κυριότερο γεγονός για τις κρουαζιέρες στην Μεσόγειο.   Η συνεχής παρουσία του δήμου στις εργασίες του συνεδρίου τα τελευταία χρόνια κρίνεται απαραίτητη για την ενίσχυση του τουρισμού κρουαζιέρας στο νησί μας.   (http://www.cruiseshippingevents.com/med)

H επίσκεψη και συμμετοχή στο Rueil – Malamaison, Παρίσι γίνεται στα πλαίσια της συνεργασίας Δήμων σε θέματα πολιτισμού – τουρισμού ύστερά από πρόσκληση που έχουν δεχθεί ο Δήμαρχός και ο Α/δημαρχός κ Κεκάτος. (http://www.rueil-tourisme.com )

Το συνέδριο 2nd Mediterranean Countries International Conference πραγματοποιείται στην Apulia, Ιταλία στις 16-18 Οκτωβρίου 2014 και αφορά τον τουρισμό παραδοσιακών οικισμών και συγκεκριμένα την δημιουργία δικτύων με  «ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ» στην Μεσόγειο. Δεδομένου της πρόθεσης μας να συμμετέχουμε δυναμικά στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας και υστέρα από πρόσκληση την οποία έχει δεχθεί  ο Α/δήμαρχος κ. Κεκάτος,  κρίνεται επιβεβλημένη η παρουσία του δήμου μας.

Η διεθνής έκθεση Swiss International Holiday Exhibition που πραγματοποιείται στο Lugano, στις 31 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου 2014 αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός της τουριστικής βιομηχανίας. Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη έκθεση απευθύνεται  σε τουρίστες με υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα, ομάδα τουριστών η οποία αποτελεί αγορά στόχο μας, συμφώνα με την στρατηγική μας, κρίνεται επιτακτική η παρουσία του δήμου μας.( http://www.wtmlondon.com )

Η συμμετοχή του Δήμου στον 62ο ετήσιο χορό του συλλόγου «ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΝΑΔΑ- ΑΙΝΟΣ», ύστερα από πρόσκληση την οποία δέχτηκε ο Δήμαρχός και ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κρίνεται αναγκαία στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων του Δήμου.

 Η διεθνής έκθεση WORLD TRAVEL MARKET που πραγματοποιείται στο Λονδίνο στις 3 – 6 Νοεμβρίου 2014 αποτελεί διαχρονικά το μεγαλύτερο παγκόσμιο γεγονός της τουριστικής βιομηχανίας. Δεδομένου ότι η Μεγαλή Βρετανία αποτελεί την κυριότερη αγορά προσέλκυσης τουριστών για το νησί μας καθιστά επιτακτική την παρουσία του δήμου μας.( http://www.wtmlondon.com )

Η διεθνής έκθεσή Philoxenia ( http://philoxenia.helexpo.gr/philoxenia/  )  η οποία πραγματοποιείτε στις  13-16 Νοεμβρίου 2014  στην Θεσαλονίκη και η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM EXPO '14 (http://www.greektourismexpo.gr )  η οποία πραγματοποιείτε στις    5-7 Δεκεμβρίου 2014 στην Αθήνα αποτελούν τα κορυφαία τουριστικά γεγονότα στην Ελλάδα με διαχρονική παρουσία. Η Διεθνής Έκθεση Philoxenia  με τη δυναμική της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας 30 ετών, παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα. Στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia   θα  προσκληθούν  και θα φιλοξενηθούν σημαντικοί ξένοι εμπορικοί επισκέπτες από χώρες στόχους παρέχοντας στους εκθέτες της την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών. Το Σαββατοκύριακο το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί   την έκθεση και να ανακαλύψει νέους τουριστικούς προορισμούς.

Η  Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISΜ EXPO, θα προβάλλει  δυναμικά όλα τα είδη κλασσικού και εναλλακτικού τουρισμού τα οποία  προσφέρει η Ελλάδα με  στόχο την κυρίως τη προσέλκυση  αγοραστών από το εξωτερικό προσφέροντας μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης  για τη δημιουργία σημαντικών εμπορικών συνεργασιών. Ειδικά για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στο  εξωτερικό, οι διοργανωτές της Έκθεσης ,για  την προσέλκυση διεθνών buyers,  τουριστικών γραφείων και άλλων επαγγελματιών, θα υλοποιήσουν το Πρόγραμμα  «MEET  THE GREEKS – Γνωρίστε τους Έλληνες» το οποίο θα πλαισιωθεί, εκτός των άλλων προγραμμάτων:

  • Με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις προβολής διαφόρων τοπικών τουριστικών περιοχών και προϊόντων τους
  • Με την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς και διαμονής σε πολλούς και σημαντικούς από τους επαγγελματίες επισκέπτες του εξωτερικού
  • Με προγραμματισμένες και άρτια οργανωμένες επαγγελματικές συναντήσεις Β2Β των επισκεπτών με τους εκθέτες

Καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο:

 

  1. Όσον αφορά τις μετακινήσεις του Α/δήμαρχου κ Κεκάτου για συμμέτοχη στις 16 – 18 Σεπτεμβρίου 2014, Seatrade, Barcelona και 19-21 Σεπτεμβρίου 2014, Rueil – Malamaison, Παρίσι να κρίνει τις μετακινήσεις ως επιβεβλημένες διότι πραγματοποιήθηκαν με την μορφή του κατεπείγοντος διότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής του ήταν  τέτοιες που ήταν αδύνατον να παρθεί προγενέστερη απόφαση.
  2.  Να εγκρίνει τη συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στις ανωτέρω εκθέσεις - συνέδρια.
  3. Να εγκρίνει τη μετακίνηση και την κάλυψη των σχετικών εξόδων μετακίνησης & διαμονής  του εκπροσώπου στις ανωτέρω δραστηριότητες  αρμόδιου για θέματα τουρισμού, πολιτισμού & διεθνών σχέσεων κ. Κεκάτου Ευάγγελου
  1. Να εγκρίνει την δαπάνη μεταφοράς προωθητικού υλικού σε περίπτωση που απαιτηθεί.

Ο εισηγητής

Ευάγγελος Κεκάτος

 

 

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Α/ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΕΚΑΤΟΥ

ΘΕΜΑ: Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Κεφαλλονιάς σε τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα & το εξωτερικό, ορισμός εκπροσώπων και κάλυψη εξόδων μετακίνησης & διαμονής.

Έχοντας υπόψη:

Α)Την παράγραφο 1,2 του άρθρου 140 του Ν. 3463/2006 ΔΚΚ (ΦΕΚ Α’ 114/2006) 1) Οι Δήμαρχοι, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι Κοινοτήτων και οι Δημοτικού Σύμβουλοι, μπορούν να μετακινούνται εκτός έδρας για εκτέλεση υπηρεσίας, ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε κατεπείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται να μετακινηθεί εκτός έδρας ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος ή ο Πρόεδρος Κοινότητας, χωρίς προηγούμενη απόφαση του Συμβουλίου. Στις περιπτώσεις αυτές το Συμβούλιο αποφασίζει χωρίς καθυστέρηση αν η μετακίνηση ήταν επιβεβλημένη ή όχι. 2) Σε όσους μετακινούνται για εκτέλεση υπηρεσίας, καταβάλλονται, ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δαπάνες μετακίνησης που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2685/1999 (ΦΕΚ 35Α) όπως ισχύει.

Β) Το άρθρο 65 του Ν. 3852/2010 ΦΕΚ Α’ 87/7.6.2010 σχετικά με τις αρμοδιότητες του Δ.Σ.

Γ) Τα επισυναπτόμενα πληροφοριακά στοιχεία σχετικά με την πραγματοποίηση των τουριστικών εκθέσεων (1.Grekland Panorama, Στοκχόλμη, Σουηδία, 2.IFT, Βελιγράδι, Σερβία 3.ITB, Βερολίνο, Γερμανία, 4.Seatrade Miami, Η.Π.Α. 5.Ταξίδι 2015, Λευκωσία, Κύπρος, 6. Maimarkt 2005,Rhein Neckar Kreise, Γερμανία, 7.Posidonia, Athens,).

Και επειδή:

 

 

Σύμφωνα με το σχέδιο τουριστικής προβολής του δήμου Κεφαλληνίας, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης του μείγματος προώθησης - προβολής της Κεφαλονιάς με στοχευμένες ενέργειες δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων   ούτως ώστε να προσελκύσουμε τα επιθυμητά  τμήματα της αγοράς δημιουργώντας  παράλληλα  στο τουριστικό προϊόν μας την κατάλληλη εικόνα και την ανάλογη αναγνωρισιμότητα (positioning).  Θυμίζουμε ότι λόγω της ιδιαίτερης φύσης του τουριστικού προϊόντος, οι ενέργειες μας δεν πρέπει να διαχέονται στο σύνολο της αγοράς αλλά να εστιάζονται σε εκείνους τους παράγοντες και φορείς που δρουν καταλυτικά στον μηχανισμό της τουριστικής αγοράς.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου σχεδίου τουριστικής προβολής κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή στις ακόλουθες εκθέσεις – συνέδρια που παρέχουν αφ ενός την ευκαιρία προβολής και ανάδειξης του τόπου και αφ ετέρου την ευκαιρία δημιουργίας επαφών και συνεργασιών με παράγοντες του τουρισμού σε διεθνές επίπεδο  :

1.             Grekland Panorama, Στοκχόλμη, Σουηδία 13-15 Φεβρουαρίου 2015

2.             IFT, Βελιγράδι, Σερβία, 19-22 Φεβρουαρίου 2015

3.             ITB, Βερολίνο, Γερμανία, 4-8 Μαρτίου 2015

4.             Seatrade Miami, Η.Π.Α.16-19 Μαρτίου

5.             Ταξίδι 2015, Λευκωσία, Κύπρος, 24-26 Απριλίου,

6.             Maimarkt 2005, Rhein Neckar Kreise, Γερμανία, 27/4-1/5

7.             Posidonia, Athens, 26-27 Μαΐου  

Συγκεκριμένα η διεθνής έκθεση Grekland Panorama  που πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη στις 13 – 15 Φεβρουαρίου 2015 παρέχει την ευκαιρία ενίσχυσης της Κεφαλονιάς στην σκανδιναβική αγορά που αποτελεί μια σημαντική περιοχή προέλευσης τουριστών ( www.panoramagreece.com ) . Η διεθνής έκθεση IFT, Βελιγράδι, Σερβία, που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι στις 19 – 22 Φεβρουαρίου 2015 αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γεγονότα της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Παρέχει την ευκαιρία ενίσχυσης της Κεφαλονιάς στην Βαλκανική αγορά .( http://www.beogradskisajamturizma.rs/en/index.html ) Η διεθνής έκθεση τουρισμού , ITB Berlin στην Γερμανία, αποτελεί σημείο συνάντησης των σημαντικότερων παραγόντων της τουριστικής βιομηχανίας και προσφέρει την δυνατότητα ενίσχυσης της παρουσίας μας στην γερμανική αγορά και δημιουργίας νέων συνεργασιών (http://www.itb-berlin.de/en/ ). Επίσης το συνέδριο Seatrade στο Miami που αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση τουρισμού κρουαζιέρας στον κόσμο,  μια εκμετάλλευση πυλώνας της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού και βασική αγορά στόχος.  Η συνεχείς παρουσία του δήμου στις εργασίες του συνεδρίου τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει σε απτά αποτελέσματα στο κομμάτι του τουρισμού κρουαζιέρας που αναμένεται να ενισχυθούν και στο μέλλον.  (http://www.cruiseshippingevents.com/miami). Η διεθνής έκθεση Ταξίδι 2015  που πραγματοποιείται στη Λευκωσία στις 24 – 26 Απριλίου 2015 παρέχει την ευκαιρία ενίσχυσης της Κεφαλονιάς στην αγορά της Κύπρου και την ενίσχυση εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως ο θρησκευτικός τουρισμός (http://www.taxidiexhibition.com  ). Η νέα σημαντική δυνατότητα που παρουσιάζεται στο Δήμο της Κεφαλονιάς είναι η Συμμετοχή στην διεθνή Εμπορική Έκθεση “Maimarkt” (http://www.maimarkt.de )  στο Mannheim από την 25η Απριλίου έως την 5η Μαΐου 2015. Η Περιφέρεια Rhein Neckar Kreis στα πλαίσια της συνεχής συνεργασίας μας, μας προσφέρει δωρεάν περίπτερο και υποστήριξη στην προσπάθεια προβολής του νησιού μας στην Γερμανία. Κεντρικός σκοπός για τη συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην Έκθεση είναι η διεθνής προβολή του Νησιού με στόχο την περαιτέρω Τουριστική ανάπτυξη στις Γερμανόφωνες Αγορές, η διεθνής παρουσία των μοναδικών εναλλακτικών μορφών τουριστικών δραστηριοτήτων και η παρουσίαση των τοπικών μας προϊόντων. Τέλος η συμμετοχή στην έκθεση «Ποσειδώνια», τις 26 έως τις 27 Μαίου 2015 στα πλαίσια ενίσχυσή του τουρισμού κρουαζιέρας.

,

Καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο:

 

  1. Να εγκρίνει τη συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στις ανωτέρω εκθέσεις.
  2. Να εγκρίνει τη μετακίνηση και την κάλυψη των σχετικών εξόδων μετακίνησης & διαμονής  εκπροσώπων στις ανωτέρω εκθέσεις – συνέδρια  του αρμόδιου για θέματα τουρισμού, πολιτισμού & διεθνών σχέσεων κ. Κεκάτου Ευάγγελου .

      3) Να εγκρίνει την δαπάνη μεταφοράς προωθητικού υλικού σε περίπτωση που απαιτηθεί.

Ο εισηγητής

 

Κεκάτος Ευάγγελος

Α/Δήμαρχος Τουρισμού