Η πλατεία των Βλαχάτων και οι... γευστικές τομάτες της περιοχής!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 13:43

Η πλατεία των Βλαχάτων και οι... γευστικές τομάτες της περιοχής!

Τσιμπηματάκια φίλοι μου,

Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους τους φίλους μου

Μαρίνες και Μαρίνους

Χρόνια Πολλά στο Θεόφιλο για τη γιορτή της κόρης του Μαρίνας αλλά και στη Μαρίνα Βεργωτή, αυτή τη σπουδαία κοπέλα , την έκπληξη των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών. Μακάρι να κοσμούσε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο!

Απόψε πρέπει να τρέξουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στα Βλαχάτα, να χορέψουμε, να πιούμε αλλά και να θαυμάσουμε την αναλγησία και τη φαιδρότητα της δημοτικής αρχής σχετικά με την πλατεία ενός από τα μεγαλύτερα χωριά της Κεφαλονιάς, των Βλαχάτων.

Μπράβο δήμαρχε, μπράβο στη δημοτική αρχή, να πάτε απόψε να φωτογραφηθείτε!   Αξίζει να πάτε και να γευτείτε τις γευστικές τομάτες της περιοχής!

Φίλοι μου, έχει δίκιο ο Παρίσης 1.800 μέρες δεν περνούν εύκολα, είναι φορτίο βαρύ, χρειάζεται υπομονή. Ο Θεός να μας βοηθήσει, να μας λυπηθεί!

Υπομονή!!!

Υ.Γ. Η σκέψη μας βρίσκεται στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Κεφαλονιάς κου Κεκάτου. Οι ευχές μας σε αυτόν να΄ναι πάντα δυνατός, να΄ναι καλά, αφού με δικά του έξοδα, μιας και το δημοτικό συμβούλιο δεν ενέκρινε την ενέργεια αυτή, να μεταβεί για το καλό μας στη Μόσχα να εκπροσωπήσει το νησί μας στην επέτειο των 700 χρόνων από το θάνατο του Αγίου Σέργιου!

Το Κουνούπι