Μπράβο Βαγγέλη Κεκάτε!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 13:28

Μπράβο Βαγγέλη Κεκάτε!

Τσιμπηματάκια φίλοι μου, Το΄χω πει ... οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις ...αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας για τη Δημοτική Αρχή Και εξηγώ:

Xθες βράδυ γιόρταζα προσωπική επέτειο και βρισκόμουν σε εστιατόριο στη Λάσση.

Και ξαφνικά βλέπω το Θεόφιλο Μιχαλάτο μαζί με το Διονύση Μινέτο (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ) να μπαίνουν στο μαγαζί και να σχολιάζουν τις εντυπώσεις τους από την παρουσίαση της δουλειάς του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων «Έρευνα με στόχο την ανάπτυξη της Κεφαλονιάς και την καθιέρωση της ως καινοτόμο διεθνή προορισμό».


Δεν άντεξα τον πειρασμό και έστησα αυτί για να ακούσω τα σχόλια, τις εντυπώσεις και να βγάλω και καμιά είδηση αγαπητοί μου!
Άριστη δουλειά άκουσα. Χαιρέτησαν η Βουλευτής μας, ο Αντιπεριφερειάρχης ο Σωτήρης Κουρής, ο νέος Παναγής Δραγκουλόγκωνας ο επίσης νέος αντι Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Σταύρος Τραυλός και άλλοι.


Το αποκλειστικό και το σπουδαίο της βραδιάς ήταν ο χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Κεφαλονιάς Βαγγέλη Κεκάτου ... σπουδαία λέει τοποθέτηση.
Και σας την παραθέτω για τα δικά σας συμπεράσματα!
Ανέφερε λοιπόν χθες ο Βαγγέλης

Ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας, όλοι πρέπει να βοηθήσουμε και με αφορμή αυτό έδωσε συγχαρητήρια στον Χάρη Κουνάδη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Λιμανάκι».

Και γιατί το έκανε αυτό; Γιατί ευχαρίστησε;

Στο ξενοδοχείο του έμεινε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα. Ένα πρωί λοιπόν βγαίνει ο Λέτα από το ξενοδοχείο για να τρέξει και ετοιμάζεται να πάει προς δεξιά, προς το βιολογικό.

Αμέσως ο Χάρης Κουνάδης τον αποτρέπει και του λέει όχι από εκεί αλλά από την άλλη πλευρά προς Φανάρι. Ο Λέτα πήγε προς Φανάρι.

Ο Χάρης λοιπόν γλίτωσε το νησί μας, τον τουρισμό μας από τα δυσμενή σχόλια του Ενρίκο Λέτα αφού ο άνθρωπος θα απογοητευόταν από τις μυρωδιές του Βιολογικού, από την άσχημη εικόνα για την Λάσση από το Βιολογικό.

Μπράβο λοιπόν στον Χάρη Κουνάδη από τον Αντιδήμαρχο
Λοιπόν πατριώτες,
Όσοι ασχολείστε με τον τουρισμό, εφαρμόστε άμεσα τις οδηγίες

Ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας!

- Δεν αφήνουμε κανέναν τουρίστα να περπατήσει στην περιοχή της Λάσσης που γειτνιάζει στο Βιολογικό
- Μόλις αντιληφθείτε σκουπίδια ή κάτι άλλο που μπορεί να σχολιαστεί άσχημα, μην αφήνετε, εμποδίστε τους τουρίστες να περνούν από εκεί
- Αν υπάρχουν λάμπες καμένες σε τουριστικές περιοχές, συγκροτείστε εθελοντικές ομάδες να φωτίζουν τους δρόμους με φανάρια

Προσπάθεια φίλοι μου

Το Κουνούπι