Έτσι έπραξε ο Δήμαρχος για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 12:30

Έτσι έπραξε ο Δήμαρχος για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Κεφαλονιά

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΙΣΗ!!! Τσιμπηματάκια φίλοι μου,

Σαββατοκύριακο και αποφάσισα να επισκεφτώ το δήμαρχο μας τον κ. Παρίση στο δωμάτιο του Μεντιτερανε που διαμένει το καλοκαίρι και να δω τι γίνεται μετά τις εκλογές και την σπουδαία νίκη του.

Τι το ήθελα  … εγώ το άμοιρο κουνουπάκι … βρήκα το δήμαρχο μας τρελαμένο …

Μόλις είχε τηλεφωνηθεί με τον νεοεκλεγέντα  δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Γεωργόπουλο και είχε ενημερωθεί ότι η Κεφαλονιά βρίσκεται στην κορυφή στα Επτάνησα στην Ανεργία … στοιχεία πραγματικά, αφού ο κ. Γεωργόπουλος εργάζεται στον ΟΑΕΔ.

Ο δήμαρχος να στριφογυρνά στο δωμάτιο, να βρίζει και να μονολογεί «Όσο είμαι δήμαρχος δεν θα αφήσω αυτό να συμβεί!!!»

Αμέσως επικοινωνεί με τον Παύλο και του λέει «Πρέπει να βρούμε λύση, εγώ σαν δήμαρχος και εσύ σαν ο επόμενος βουλευτής, δεν γίνεται να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα!!!»

Συνεχίζει να μονολογεί και αμέσως επικοινωνεί με τον Διονύση, του αναφέρει το πρόβλημα και ακούει προσεχτικά τις οδηγίες. Χαρούμενος κλείνει το τηλέφωνο και με ευχάριστη διάθεση επικοινωνεί με τον κ. Νικόλαο Παπαδάτο.

«Νικόλα αμέσως να προσλάβεις δικούς μας στα σπήλαια Δρογκαράτη, Μελισσάνη, Μύρτο, Πλατύ Γιαλό, αύριο πρωί – πρωί, ακούς;»

Επόμενο τηλέφωνο στον Λιάτο στην επιχείρηση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΕ (Διαδημοτική κλπ):

«Λιάτε, τους 18 εργαζόμενους τους κάναμε πενήντα. Τι πενήντα, τι εκατό, αμέσως προσλήψεις όλους τους δικούς μας, όσο είναι δήμαρχος ο Παρίσης δεν θα μείνει άνεργος ψηφοφόρος μας, ακούς;»

Τα ίδια τηλέφωνα συνεχίστηκαν όλο το βράδυ σε Σπύρο Ματιάτο, Ανουσάκη, Μοσχονά κλπ

Τελικά ο δήμαρχος τα κατάφερε!!! Το φάντασμα της ανεργίας απομακρύνθηκε από το νησί μας, διάθεση και αποφασιστικότητα χρειαζόταν!!!

Μπράβο σας κύριε Παρίση

Εγώ το Κουνούπι