Το πολύ πολύ να αποκτήσει η παράταξή σου τη μπόχα της κλεισούρας! (4/4)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 11:20

Το πολύ πολύ να αποκτήσει η παράταξή σου τη μπόχα της κλεισούρας! (4/4)

Καλημέρα φίλοι μου! Να που μπήκε και ο Απρίλης και η άνοιξη πατά για τα καλά το πόδι της στο νησί μας.. Ημερολογιακά τουλάχιστον, γιατί κατά τα άλλα, κάνουμε βηματάκια προς το χειμώνα....

Όποιος δεν το βλέπει αντιμετωπίζει σίγουρα πρόβλημα με την όρασή του.

Λοιπόν, θέμα πρώτο: Το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης στο Ληξούρι ανεβλήθη λόγω της επίσκεψης Χρυσοχοΐδη και δεν πρόλαβε να βάλει την ανακοίνωση – απάντηση ο Θεόφιλος έπεσαν τα γνωστά «βατραχάκια» πάνω να «καταπιούν» ό, τι μπορούν..

Λες και είπε τίποτε κακό! Γιατί να μην πάει ο Χρυσοχοΐδης στο Ληξούρι δηλαδή;; Τι θα πάθει;; Μήπως φοβήθηκαν κάποιοι ότι θα γεμίσει ο κόσμος της αίθουσα και θα αρχίσει να φωνάζει για τις αστοχίες της δημοτικής αρχής;;

Πάντως η αντίδραση του κόσμου έδειξε ότι ο Θεόφιλος καλώς προχώρησε σε αιχμηρή ανακοίνωση. Ο κόσμος που μαζεύτηκε στο γραφείο του Κουρή ήταν αρκετός και πολλοί ήταν Ληξουριώτες. Όλοι απαιτούσαν απαντήσεις από τον Υπουργό που προς τιμήν του κατέβηκε να τους μιλήσει.
Και για να είμαστε δίκαιοι, ο Χρυσοχοΐδης είναι από τους λίγους που φαίνεται ότι δεν ξέχασαν την Κεφαλονιά...

Ο Καλαφάτης πως και δεν πήγε να παραπονεθεί στον Υπουργό για την Κεφαλονιά;; Ο άνθρωπος που διαπίστωσε έκπληκτος ότι υπάρχει πολιτικό κενό στην Κεφαλονιά πως και δεν πήγε να βγάλει λόγο στον παλιό σύντροφο Χρυσοχοΐδη;

Από φωτογραφίες πάντως καλά πάει, μια χαρά ξέρει να στήνεται στο φακό με φόντο το γαλάζιο του ουρανού της Κεφαλονιάς... Αλλά και ο φωτογράφος ε;; Δεν μπορείτε να πείτε, έκανε καλή δουλειά!

Αλέκο εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή κι αν θες άκου τη γιατί μετά θα είναι αργά.. Άργησες να ξυπνήσεις, άργησες να καταλάβεις ότι υπάρχει πολιτικό κενό στην Κεφαλονιά. Αν όντως υπήρχε και αν όντως εσύ μπορούσες να το διακρίνεις, θα είχες ανοίξει το στόμα σου έστω μια φορά σε όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία οχτώ τουλάχιστον στην Κεφαλονιά!

Αντί αυτού, τι έκανες; Διατυμπάνιζες παντού ότι η πολιτική τελείωσε για σένα. Το ίδιο έκανες και πριν ένα δίμηνο.. Φαίνεται, δεν είναι ακόμη βγάλει φύλλα η «Ελιά»..

Συμφωνώ, αλλά και πάλι, ο τρόπος που σκέφτηκες δεν ήταν πολιτικός, δεν ήταν για το καλό της Κεφαλονιάς, ήταν για το καλό της παράταξης που σε ανέδειξε! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πρώτα απευθύνθηκες σε όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν απομείνει να λένε ότι ανήκουν εκεί.

Μαζί σου προσελκύεις και μερικούς δυσαρεστημένους του Αλέκου, πρωτοκλασάτους μάλιστα της ΝΔ. Πρόβλημά σου κα πρόβλημά τους... Ήδη στα μάτια πολλών έχουν κατεδαφιστεί έτσι κι αλλιώς!

Όσο για τον Παρίση, μαθαίνω πανηγυρίζει για το Ληξούρι! Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα, πλην όμως να του ευχηθώ περαστικά όταν θα αρχίσει να βλέπει την αλήθεια. Το είπα και την προηγούμενη φορά. Με «μούμιες» δεν κάνεις δουλειά, το πολύ πολύ να αποκτήσει η παράταξή σου τη μπόχα της κλεισούρας!

Όσο για τους νέους; Καλό κουράγιο στον Σταύρο τον Λυκούδη! Δύσκολο δρόμο διάλεξε, αλλά έδειξε ότι είναι όντως ανεξάρτητος και για αυτό μπράβο! Σπάνια το λέω, αλλά εδώ κάνω μια εξαίρεση...

A και να μην ξεχάσω... Άλλο ένα «βρώμικο» blog (vardianoi.blogspot.gr), από τα πολλά που ήδη υπάρχουν στην πολιτική ζωή του τόπου μας, άνοιξε αυτές τις μέρες τις διαδυκτιακές πύλες του.

Συγχαρητήρια στον «μασκοφόρο» για την προσπάθειά του!

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!

Το Κουνούπι!