Ο Αλέκος κουράστηκε να είναι Δήμαρχος, προτιμά απλώς να κάνει τουρισμό… (9/1)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 13:02

Ο Αλέκος κουράστηκε να είναι Δήμαρχος, προτιμά απλώς να κάνει τουρισμό… (9/1)

Καλησπέρα σε όλους σας! Με ωραίους οιωνούς μπήκε τελικά το 2014 για τον Δήμαρχο! Ζεϊμπέκικο κλάσης... Παπανδρέου έριξε ο Αλέκος στη Ζάκυνθο και ξεσήκωσε τα πλήθη. Ήταν και τα χειροκροτήματα όμως που έκαναν τη διαφορά και για αυτό προβλήθηκε κατά κόρον από πολλούς στο νησί μας. Συζητήθηκε επίσης από πολύ κόσμο. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Και πιστέψτε με, τίποτε δεν είναι τυχαίο. Κι εξηγούμαι. Ο Αλέκος πέρασε καλά στις γιορτές, έδειξε ότι δεν ανησυχεί για την κατιούσα που έχει πάρει η παράταξή του. Ούτε καν με τις αντιδράσεις λόγω της δέσμευσης λογαριασμών πολιτών – οφειλετών δεν  ασχολήθηκε!

Το μόνο που τον ένοιαξε ήταν να δείξει ότι περνά καλά! Κατά τα άλλα, δεν εμφανίστηκε πουθενά – αυτό το κάνει πολύ καιρό τώρα - , δεν αποδέχεται προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται και είναι εκτός Κεφαλονιάς το μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδας.

Α, και στο Ληξούρι ούτε καν πάτησε πάλι.. το είπα, δεν τα είπα;

Αν δεν καταλάβατε ποιο είναι το «background» που ανέφερα νωρίτερα, να σας το πω και ξεκάθαρα!

Ο Αλέκος κουράστηκε να είναι Δήμαρχος, προτιμά απλώς να κάνει τουρισμό στα νέα του λημέρια...

Αυτή είναι η μεγάλη εξήγηση του ζεϊμπέκικου!

Φυσικά, υπάρχουν κι άλλα που θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει, πόσο μάλλον εγώ, αλλά τα αφήνω γιατί η προεκλογική περίοδος ξεκινά επίσημα στις 18 του μήνα.

Ας πάω λίγο τώρα στην πρόσφατη συνέντευξη του Μιχαλάτου σε ραδιοφωνικό σταθμό. Νομίζω ότι, παρά την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι να αποδείξουν ότι ο Μιχαλάτος δεν είναι γνώστης και δεν έχει απαντήσεις και δεν είναι ανεξάρτητος, αλλά ένα με τον Παριση, φάνηκε ξεκάθαρα ότι πλέον βρίσκεται σε θέση ισχύος για τις εκλογές…

O Μιχαλάτος απάντησε σε όλες τις ρωτήσεις του δημοσιογράφου και έδειξε ότι ο Αλέκος δεν θα κάνει τον «περίπατο» που ονειρεύεται καθημερινά ο «Πρόεδρος». Ένα είδος βόλτας βέβαια θα το κάνει, αλλά θα είναι εκείνη που θα τον οδηγήσει στην έξοδο…

Και να ξέρατε μόνο πόσοι δικοί του το περιμένουν αυτό! Αρκετοί!

Εννοείται φυσικά ότι, επειδή ένας θα είναι ο Δήμος, κάποιοι θα κάτσουν στα αυγά τους και εκεί που ονειρεύονταν θρόνους και πολυελαίους, θα βολευτούν με πανωφόρια… Τι να κάνουν όμως κι αυτοί; Μπορεί να μην ήταν τελικά τόσο έξυπνοι κατά το παρελθόν και απλώς τώρα να πληρώνουν τα λάθη τους και τις φιλίες τους… Γιατί, ως γνωστόν, στην πολιτική η φιλία είναι σαν να εξημερώνεις τον λύκο… Άμα πεινάσει, θα στη δώσει τη δαγκωματιά και ας τον έχεις ευεργετήσει δέκα φόρες…

Κουνουποσοφίες, μην δίνετε σημασία!

Απλώς προσέχετε γιατί τώρα που η προεκλογική περίοδος έχει αρχίσει να ζεσταίνεται, θα κυκλοφορήσουν πολλά μαχαίρια, πολύ σάλιο και πολύ φτυαρόχωμα.. Ωραία λέξη η τελευταία, μ’ αρέσει!

Να κλείσω με τον Κουρή θέλω σήμερα. Πολλά ακούγονται για τις δήθεν συνομωσίες που θα τον πετάξουν στην άκρη τον έμπειρο άντρα της Αυτοδιοίκησης..

Δεν ξέρω τι και αν είναι αλήθεια, αλλά ένα θα σας πω. Ένα πρόσωπο τόσο κομματικό όσο ο Σωτήρης, ακόμη κι όταν δείχνει ότι αντιδρά στην πολιτική του κόμματός του, δεν πρόκειται ποτέ να σπάσει εκείνους τους δεσμούς που τον κρατούν δεμένο και προστατευμένο με αυτό…

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!

Το Κουνούπι