«Βλέπω το Δήμαρχο να ανεβάζει λευκή σημαία για να σωθεί….» (10/12)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 10:40

«Βλέπω το Δήμαρχο να ανεβάζει λευκή σημαία για να σωθεί….» (10/12)

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε, με κρύο αρκετό, αλλά και εορταστικό κλίμα!

Ε, αφού φιλοτιμήθηκαν εκεί στο Δήμο να φωτίσουν και λίγο την πόλη του Αργοστολίου, πρέπει να τους ευχαριστούμε…

Φέτος γενικά διακρίνω μια βαρεμάρα στους υπεύθυνους σχετικά με το στολισμό της πόλης και γενικά του νησιού.. Λες και δεν έρχονται Χριστούγεννα!

Θα μου πεις, λογικό! Ίσως να σκέφτονται ότι είναι η τελευταία τους χρονιά στα πράγματα και να έχουν απογοητευτεί, να έχουν χάσει τη διάθεσή τους.

Σχεδόν τρεις μήνες απλήρωτοι είναι, λέει, οι υπάλληλοι της ΚΕΔΗΚΕ… τι να κάνουν και αυτοί ;; Πληρώνουν τα σπασμένα!

Κάποιος άλλος μου έλεγε ότι μαζεύουν λεφτά από παντού, ώστε να πληρώσουν κόσμο και υποχρεώσεις..

Μια απορία έχω, οι μισθοί των Αντιδημάρχων μπαίνουν μαζί με των υπαλλήλων;; Ή οι Αντιδήμαρχοι πληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους;;

Όσον αφορά στα Χριστούγεννα  πάντως, η ουσία είναι μία. Όσο υποτονικά αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στον Δήμο Κεφαλονιάς οι σύμβουλοι του Παρίση, τόσο υποτονική είναι και η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει η Δημοτική Αρχή για τα Χριστούγεννα.

Εν τω μεταξύ είναι και κάποιοι που απορούν… Καλά, τι περιμένατε, να γίνουμε Ονειρούπολη Δράμας;;; Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, λένε οι παλιοί και έχουν δίκιο!

Αν σκεφτείτε ότι ακόμη και για το θέμα του κολυμβητηρίου, ο Κωνσταντάκης μάζεψε τους γονείς κεκλεισμένων των θυρών, τότε καταλαβαίνετε τι έχουμε να δούμε στην πορεία..

Παράξενο, ο συγκεκριμένος είχε πάντα καλή σχέση με τα Μέσα Ενημέρωσης… τι άλλαξε;;

Ας πάω λίγο τώρα στην περίπτωση της Χιόνη, που έχει γίνει διάσημη με τα 100.000 που της ζητά ο Δήμος, δήθεν για ψευδές ρεπορτάζ…

Υπάρχει βίντεο που την δικαιώνει, υποστηρίζει η πλευρά της.

Κάποιοι άλλοι έχουν αρχίσει να τα βάζουν ήδη με τον Ανουσάκη γιατί αυτός είναι, λένε οι κακές γλώσσες, που «φούσκωσε» το Δήμαρχο για να επιτεθεί δικαστικά στη Χιόνη.

Βρε παιδιά, δεν κοιτάτε να σοβαρευτείτε λίγο και να ασχοληθείτε με κανένα ουσιαστικό πρόβλημα και όχι με τα «πάρτον – πάρτον» και τα «ξεπάρτον»!

Την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι στη Σάμη, ας πούμε! Να ένα θέμα σημαντικό…

Το τι ακούγεται από κατοίκους για παράπονα που πρόκειται να κάνουν προς τον Δήμαρχο, δεν λέγεται! Περιέργεια έχω, να δω τι θα πούνε οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής όταν αρχίσουν να βομβαρδίζονται από ερωτήματα από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο..

Βλέπω το Δήμαρχο να ανεβάζει λευκή σημαία για να σωθεί….

Άλλο πάλι κι αυτό, τι θυμήθηκα τώρα! Την Τετάρτη το πρωί, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δημάρχου, πρέπει να βρίσκεται στο Ληξούρι. Έχει και εκεί συνάντηση με τους κατοίκους και διευθέτηση θεμάτων.

Και το απόγευμα Σάμη.. πάει, θα κατεβάσει ρολά! Που θα βρει τη δύναμη να ακούει από το πρωί παράπονα;;;

Πήρε το πρωί το μάτι μου και ένα δημοσίευμα για τον Λουκέρη και με έπιασε σύγκρυο.. ούτε να πετάξω δεν μπορούσα! Ούτε 45 άτομα δεν πήγαν να ψηφίσουν τον Πρόεδρο. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι τοπικοί και οι θεματικοί και οι λοιποί του κόμματος είναι παραπάνω από 50, τότε εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα πως ούτε οι δικοί του δεν τον ψήφισαν! Άιντε Άιντε… Να τον χαίρεστε! Και εις αύριον με χειρότερα !

Να τα ακούει αυτά ο Φόρτες, που νομίζει ότι τα παλιά «κομματόσκυλα» έχουν πέραση… Άστο Μάκη, δοκιμάστηκες! Κάτσε στην άκρη σου γιατί σε βλέπω να την παθαίνεις όπως τον Λουκέρη. Να νομίζεις ότι με μια ματιά θα μαζεύεις πεντακόσιους και τελικά να μην μαζεύεις ούτε 50!

Παλιά υλικά!!  Τον ίδιο κιμά κάθε μέρα, τον βαριέσαι!  Πάμε να φάμε καμιά κρεατόπιτα να συνέλθουμε!

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!

Το Κουνούπι