«Στο Συνδυασμό του Αλέκου γίνεται της κουλουμούντρας! Ούτε σε τσίρκο έτσι!» (16/10)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 19:29

«Στο Συνδυασμό του Αλέκου γίνεται της κουλουμούντρας! Ούτε σε τσίρκο έτσι!»  (16/10)

Καλησπέρα σε όλα τα καλά μου φιλαράκια! Με ισχυρή καταιγίδα ξεκίνησε η μέρα σήμερα και χαίρομαι γιατί ο καιρός «μυρίστηκε» πολιτική βρόχα στο νησί και είπε να μπει στο πετσί του ρόλου! Λοιπόν, ας τα πιάσω από την αρχή τα πράγματα! Τι έγινε τις μέρες που πέρασαν;;; Είχαμε μια παραίτηση του αέρα, ένα συμβούλιο του ΣΑΣ που το περίμεναν πολλοί πως και πως και έναν εσωκομματικό πόλεμο στις τάξεις της ΝΔ.

Ο Κεκάτος κατέθεσε παραίτηση την Κυριακή και την πήρε πίσω λίγες ώρες μετά. Αιτία του «μπορδόμυλου», που λένε και οι παλιοί, ήταν οι χειρισμοί στην υπόθεση με το ασθενοφόρο των Ιταλών προς τους Σαμαρείτες. Ο Δήμαρχος ζήτησε εξηγήσεις, ο Αντιπεριφεριεάρχης είπε να το παίξει αρχηγός του νησιού και ο Κεκάτος, που όταν θυμώσει χάνει τον έλεγχο, έσπασε ό, τι βρήκε μπροστά του και πέταξε στα μούτρα και των δυο την παραίτησή του.

Μετά όμως, αφού ο Αλέκος κατάλαβε ότι χάνει άλλη μια ψήφο σίγουρη άρχισε τα «αγάπη μου» και τα «αστέρι μου» και ο Κεκάτος, αδυνατώντας να σκεφτεί την επόμενη μέρα χωρίς θρόνους και ταξίδια και προβολή έκανε την καρδιά του πέτρα και πήρε πίσω την παραίτηση... Δεν ξέρω αν ήταν κλασική κωλοτούμπα, δεν ξέρω αν ήταν πιρουέτα - κάποτε το έγραψα αυτό για την Ελπίδα, αλλά μάλλον εδώ ταιριάζει καλύτερα - , πάντως το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα. Στο Συνδυασμό του Αλέκου γίνεται της κουλουμούντρας! Άντε και σε τσίρκο βρε!

Να κάνω όμως και ένα σχόλιο για τον εκλεπτυσμένο κύριο Κεκάτο. Δεν του ρίχνω όλα τα άδικα. Κι εγώ στη θέση του να παραιτηθώ θα ήθελα... Κι αν κάτσει κανείς και σκεφτεί πόσο πολύ προβάλλει τον Αλέκο ο Βαγγέλης σε κάθε του ομιλία, τότε εύκολα καταλαβαίνει ότι πρέπει να έγιναν και να ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες στο Δημαρχείο, ώστε να τα βροντήξει – έστω και πρόσκαιρα - ο Mr Μαϊάμι – Βρυξέλλες!

Ας είναι, ας κάνω μια βόλτα σε ένα κοντινό λημέρι. Εκεί κοντά στο Δημαρχείο είναι και τα κλειστά γραφεία της ΝΔ. Γιατί κλειστά είναι Βαγγέλη μου κι όσο και να θες να δικαιολογήσεις καταστάσεις, έχετε μαύρα χάλια και μαύρα μεσάνυχτα από πολιτική. Βγαίνεις και κράζεις ένα παιδάκι – γιατί παιδάκι είναι μπροστά σου – επειδή εξέφρασε ένα παράπονο. Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με το παράπονο, είναι ένα νέο παιδί που έχει την άποψή του, έχει αρκετούς υποστηρικτές, έχει κάνει τους αγώνες του με τη ΝΔ και είναι και Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας.

Τα βάζεις με αυτόν, τα βάζεις και με την παρέα του. Καλά, δεν σου κόβει το «ξερό» σου;; Ένας πρόεδρος ΝΟΔΕ δεν έχει το ρόλο του «μπουρλοτιέρη», έχει το ρόλο του «διπλωμάτη».

Και δεν βγάζει ανακοινώσεις «κατίνας». Και τι σε νοιάζει εσένα πως βγάζει ο άλλος το ψωμί του;;; Τη μπουκιά σου τρώει;; Κι αν έχεις κάνει οικογενειακή υπόθεση τη ΝΟΔΕ, σιγά ;;; Ο πρώτος είσαι ή ο τελευταίος;; Εσείς κι εσείς μαζεύεστε πια στις ΝΟΔΕ ανά την Ελλάδα...

Πιαστήκατε τώρα από τους ετεροδημότες και βγάλατε τις χατζάρες! Μωρέ μου φαίνεται έχετε τυφλωθεί από την μεγάλη ιδέα που έχετε όλοι για τον εαυτό σας σε αυτό το κόμμα. Και να σας πω και κάτι άλλο, μικροί και μεγάλοι, όσα γράφετε δείχνουν ότι έχετε τελειώσει σαν τοπική οργάνωση και όχι μόνο.. Γιατί αν υπήρχαν στελέχη εκτός νησιού ικανά, θα σας έκλειναν το στόμα μια και καλή! Δυστυχώς για εσάς, αυτό θα το κάνει ο κόσμος στις εθνικές εκλογές...

Πάω τώρα στο χθεσινό ΣΑΣ. Ένα θα πω και ας το πάρει όπως θέλει. Εντάξει Παύλο, το καταλάβαμε ότι ήθελες το Επτάνησος και έκανες αγώνα! Μην το διαλαλείς άλλο, καταντάς κορόιδο! Με το καλό να έρθει το πλοίο, δεν λέω, αλλά ένα δίμηνο η Σάμη θα αποκοπεί από όλους και όλα. Το σκέφτηκε κανείς αυτό;; Οι Ζακυνθινοί φεύγουν και ακούγεται ότι μάλλον θα έρχονται Σάμη κάποιες μέρες. Η Kefalonian Lines κόβει δρομολόγια και τον Απρίλη κάνει το μεγάλο βήμα και τη γραμμή Ζάκυνθος – Κυλλήνη.
Όπως βλέπετε, όλοι το συμφέρον τους κοιτούν. Καλά κάνουν, επιχειρήσεις είναι, αλλά κάτι ανακοινώσεις τύπου Παύλου σε κάνουν να ξερνάς!

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!

Το Κουνούπι