«Γιατί και «αυτόματος» και χωρίς «ξυπνητήρι» δεν γίνεται…» (21.5)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 08:02

«Γιατί και «αυτόματος» και χωρίς «ξυπνητήρι» δεν γίνεται…» (21.5)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και εχθρούς μου! Ας ελπίσουμε αυτή η εβδομάδα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.Αλλά πώς να είναι όταν τα έχουμε βάλει όλα στον «αυτόματο»;; Ε μα τι να πω κι εγώ το άμοιρο, όταν μαθαίνω ότι δεν υπήρχε άνθρωπος να εκπροσωπήσει το Δήμο στην κατάθεση στεφάνων για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου!

Μα είναι δυνατόν;;; Τι έγινε βρε παιδιά, μας σκέπασε το πάπλωμα ή είχαμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε; Πάντως, να το προσέξετε αυτό με την ώρα, γιατί και «αυτόματος» και χωρίς «ξυπνητήρι» δεν γίνεται... Δεν το λέω εγώ, η επιστήμη το λέει...

Εδώ που τα λέμε, ο Δήμαρχος θα πρέπει να τραβάει τα μαλλιά του τελευταία. Γκρίνια παντού, άτομα μη συνεννοήσιμα, ο καθένας για την πάρτη του και το μισθό του, άντε μετά να βγάλεις άκρη...

Ήρθε και ο εορτασμός των Αγίων Φανέντων το Σάββατο στη Σάμη και έδεσε το γλυκό. Εγώ λίγο πρόλαβα να παρακολουθήσω, μου έπεσε λίγο δύσκολο αυτό το φτερούγισμα, αλλά από όσα έμαθα, ο Αλέκος δεν μιλιόταν.

Αλλά και αυτός ο Φιαραβάντες, ποιος νομίζει ότι είναι που τόλμησε να απαξιώσει ολόκληρη Δημοτική Αρχή και να οργανώσει στο ίδιο εστιατόριο άλλο τραπέζι, στο οποίο μάλιστα κάθονταν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτεσης συν τον Θεοτόκη τον Καβαλλιεράτο...

Νομίζω η κίνηση του Θεοτόκη ήταν χτύπημα στην καρδιά της Δημοτικής Αρχής, αφού μετά από αυτό το τραπέζωμα ο Δήμαρχος κατάλαβε πως ούτε πενήντα ψήφους δεν θα βρει στη Σάμη στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές...
Άλλο ένα περίεργο εκείνης της βραδιάς ήταν η απουσία πρωτοκλασάτων στελεχών του Αλέκου, όπως Σαββαόγλου, Πυλαρινού, Βαγιωνίτη, Κοκόση, Κουνάδη.

Για τους δύο τελευταίους υπάρχουν ελαφρυντικά, αλλά για τους τρεις πρώτους κανένα.. Ειδικά ο κ. Βαγιωνίτης, Αντιδήμαρχος από τους πλέον ευνοημένους και σε όμορο Δήμο, έπρεπε να είναι δίπλα στο Δήμαρχο.

Πάντως, Αλέκο, να μου το θυμηθείς! Όταν καταλάβεις τις τραγικές επιλογές που έχεις κάνει, ειδικά το τελευταίο διάστημα, θα ψάχνεις να βρεις το «ξυπνητήρι» για να το ρυθμίσεις, αλλά το σκάφος θα έχει ήδη πέσει!

Κατά τα άλλα, ο Κεκάτος τρέχει από το Μιλάνο στις Βρυξέλλες και από την Κεφαλονιά στη Νάξο, ώστε να προβάλει τα του νησιού και όχι μόνο.... , ο Ματιάτος τους γράφει κανονικά και προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του, ο Θεοτόκης περιμένει την κατάλληλη στιγμή για την «έξοδο», ο Κουνάδης δουλεύει αθόρυβα κι ευχαριστώ δεν ακούει, ο Κοκόσης είναι από τους αξιοπρεπείς της παράταξης και δεν θέλω να τον σχολιάσω..

Ξέχασα τον «Πρόεδρο», «καβάλα πάει στην εκκλησιά...» να ανάψει ένα κεράκι μπας και δει να αλλάζει το σκηνικό, γιατί όσο και να προσπαθεί με εκείνους τους δικηγορίστικους αλαλαγμούς του, δεν νομίζω να φυσήξει νοτιάς, πάμε για βοριά και βλέπουμε!
Αλλά δεν βαριέστε, αυτή είναι η πίκρα της εξουσίας όταν το μέλι τελειώνει, γιατί δεν έχεις μέτρο στο γλείψιμο...

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!

Το Κουνούπι