Αναλαμβανουμε την Αρχιτεκτονική διακόσμηση, μερική η πλήρη διαχείριση του καταλύματος σας σε Κεφαλονιά και Ιθάκη


Αναλαμβανουμε την Αρχιτεκτονική διακόσμηση, μερική η πλήρη διαχείριση του καταλύματος σας σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Αισθάνεστε αβεβαιότητα για το μέλλον της αγοράς του τουρισμού;

Βλέπετε ότι οι κρατήσεις του καταλύματος σας περιορίζονται σε δυο τρεις μήνες κάθε καλοκαιρινή σεζόν και ότι δεν πουλάτε στις τιμές που αρχικά πιστεύατε ότι θα πλήρωναν οι πιθανοί πελάτες σας;

Μήπως να ακολουθήσετε την Αρχιτεκτονική πρόταση και Διαχειριστική προσέγγιση του Γεράσιμου Τσιμάρα και να μετατρέψετε την απογοήτευση σε Best Seller κρατήσεων;

Μερικές έξυπνες διακοσμητικές αλλαγές, εξειδικευμένη επαγγελματική φωτογράφιση, έρευνα αγοράς και προτιμολόγηση του καταλύματος σας σε σύγκριση με αντίστοιχα της αγοράς θα έχουν ως αποτέλεσμα την μέγιστη δυνατή πληρότητα στην υψηλότερη δυνατή τιμή για το κατάλυμα σας!

Ο Γεράσιμος Τσιμάρας θα αξιολογήσει το χώρο σας και τις επιθυμίες για την αναμόρφωσή του και θα σας παρουσιάσει προτάσεις για τον μετασχηματισμό του με βάσει την παραδοσιακή ή τη σύγχρονη αισθητική ή συνδυάζοντας αρμονικά στοιχεία και από τις δυο.

Καθώς και την οικονομική / λογιστική συμβουλή με σκοπό να σας αναλύσει το ακριβές κέρδος, φόρους και καθαρά έσοδα που θα προκύψουν προτού ξεκινήσει η καλοκαιρινή σεζόν!

Όλες οι εργασίες που θα αλλάξουν το χώρο σας εκτελούνται με γνώμονα την βέλτιστη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής , αποφεύγοντας έξοδα χωρίς να συγκριθούν όλες οι επιλογές.

Στόχος η δημιουργία ενός τελικού αποτελέσματος αντάξιου των προσδοκιών του πελάτη με σεβασμό στο ποσό που επιλέγει να δαπανήσει.

Δείτε μερικά παραδείγματα καταλυμάτων, τα οποία έχουν ανακαινιστεί με την Αρχιτεκτονική και διακοσμητική επιμέλεια του Γεράσιμου Τσιμάρα και με την επαγγελματική διαχείριση της εταιρείας Kefalonia Hidden Gems τα οποία έχουν σχεδόν ξεπουλήσει σε τιμές 2019 πέντε μήνες πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν 2021!

Έργα ανακαινίσεων: www.studio87.gr

Ιστότοπος διαχείρισης καταλυμάτων: www.kefalonia-hidden-gems.com

Ακολουθήστε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/kefalonia_hidden_gems/

Αναλαμβάνουμε την Αρχιτεκτονική διακόσμηση, μερική η πλήρη διαχείριση του καταλύματος σας!

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: 697 1677 043.

http://kostasfragias.com #hotelphotographer #creativeimages #exterior #kefalonivillas #inpiration #kefaloniahotels #relax #travelphotography #interior #photography #luxuryhotels #boutiquehotels #uniquevillas #luxuryvillas #travelling #kefalonia #greekislands #styling #hotelphotography #kostasfragias