Πωλείται ξεχωριστή βίλα στα Μεταξάτα


Πωλείται ξεχωριστή βίλα στα Μεταξάτα


Ξεχωριστή βίλα προς πώληση, στα Μεταξάτα Κεφαλονιάς

Μία όμορφη και καλαίσθητη επιπλωμένη βίλα, συνολικής επιφανείας  170 τετραγωνικών μέτρων, είναι προς πώληση στα Μεταξάτα στην Κεφαλονιά.

Η βίλα, που βρίσκεται εντός οικοπέδου 500τμ, είναι πολύ κοντά σε μία σειρά από υπέροχες παραλίες, όπως της Αβύθου, των Σπαρτιών, της Πεσσάδας, των Μηνιών κλπ.

Το ακίνητο, που είναι πολύ κοντά στο σπίτι που κατοικούσε ο Λόρδος Bύρων, έχει  δύο επίπεδα. Το ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλόνι με τζάκι  και κουζίνα, τραπεζαρία (που βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο), και ένα μπάνιο. Ο 1ος όροφος, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων με δικό του μπάνιο, καθώς και ένα κεντρικό μπάνιο. Υπάρχει υποδομή για κεντρική θέρμανση, χωρίς όμως τα σώματα του καλοριφέρ, τα οποία θα πρέπει να εγκατασταθούν, καθώς και 6 air conditions που βρίσκονται σε όλους τους χώρους.

Η βίλα διαθέτει ένα πανέμορφο και εξαιρετικά καλοδιατηρημένο κήπο, ενώ από τις μεγάλες βεράντες, η θέα στην θάλασσα κόβει την ανάσα. Η βεράντα του ισογείου οδηγεί στον κήπο της κατοικίας που είναι διαμορφωμένος με πλακόστρωτους διαδρόμους, γκαζόν και μεγάλη ποικιλία από φυτά, λουλούδια και δέντρα. Ανοίγοντας την πόρτα του κήπου, ο ιδιοκτήτης της μοναδικής αυτής βίλας, βρίσκεται σε μία κοινόχρηστη πισίνα 130 περιπου τετραγωνικών μέτρων (που είναι και η μεγαλύτερη ιδιωτική πισίνα στο νησί) που, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το ακίνητο, αποτελεί μια πραγματική όαση μιας και περιβάλεται από ένα υπέροχο και κομψό περιβάλλον με γκαζόν.

Στα Μεταξάτα ο επισκέπτης θα βρει ένα μίνι μάρκετ για τα απαραίτητα ψώνια, ένα πολύ καλό σουβλατζίδικο, ενώ στα γύρω χωριά ο επισκέπτης θα βρει πολλές γραφικές ταβέρνες, με εξαιρετικό φαγητό. Στο διπλανό χωριό Κουρκουμελάτα, που είναι επίσης ένα από τα ωραιότερα χωριά της Λειβαθούς, βρίσκεται και η πολύ όμορφη καφετέρια «Μαρίνα» όπου ο επισκέπτης θα απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή ένα ελαφρύ δείπνο απολαμβάνοντας την θέα στην θάλασσα και στο μαγευτικό καταπράσινο περιβάλλον.

Σε απόσταση 7 περίπου χιλιομέτρων βρίσκεται η πρωτεύουσα του νησιού το Αργοστόλι με την εξαιρετική και φθηνή αγορά του. Στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, ο επισκέπτης θα βρει μοντέρνα καφέ και μπαρ, ταβέρνες, εστιατόρια και μεζεδοπωλεία, κλαμπς, καταστήματα με τουριστικά και είδη δώρων, παιδικές χαρές κλπ. Σε πολύ κοντινή απόσταση ο επισκέπτης θα βρει φθηνά και οικονομικά σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα, σχολεία, τράπεζες, δημόσιες και τεχνικές υπηρεσίες, ιατρεία, όλα τα μέσα μεταφοράς κλπ. Λίγο έξω από το κέντρο του Αργοστολίου βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα, το Γενικό  Νοσοκομείο της Κεφαλονιάς, καθώς και το λιμάνι του Αργοστολίου. Το αεροδρόμιο απέχει 3 περίπου χλμ από τα Μεταξάτα.

Το μοναδικό αυτό ακίνητο, εκτός από υπέροχη κατοικία αποτελεί και μια εξαιρετικά ελκυστική επένδυση.

Το Μεσιτικό Γραφείο Κεφαλονιάς, ENOS PROPERTIES Real Estate Services, διαθέτει προς το ακίνητο αυτό προς Πώληση στην τιμή των 385.000€.

Σχετικά με την βίλα Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2206)

  • Περιοχή: Μεταξάτα
  • Τετραγωνικά Μέτρα: 170
  • Κατασκευή: 2002
  • Δωμάτια: 3 υπνοδωμάτια
  • Γκαράζ: Υπάρχει
  • Κήπος: Εξαιρετικά καλοδιατηρημένος κήπος
  • Έξτρα: Κλιματισμός, τζάκι, κοινόχρηστη πισίνα 130τμ, μπάρμπεκιου, βεράντες και μπαλκόνια
  • Απόσταση από Αργοστόλι: 7χλμ
  • Απόσταση από Λιμάνι: 3,5 περίπου χλμ από το λιμάνι της Πεσσάδας
  • Απόσταση από Αεροδρόμιο: 3 χλμ
  • Θέα: ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα
  • Απόσταση από παραλίες: Πολύ κοντά σε υπέροχες παραλίες

    Σχετικά με την Περιοχή Μεταξάτα

Τα Μεταξάτα είναι ένα όμορφο, μικρό και γραφικό χωριό της Λειβαθούς, που τα περισσότερα σπίτια του διατηρούν τον παραδοσιακό τους προσεισμικό χαρακτήρα…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.enos-properties.com/properties/villa-for-sale-metaxata-kefalonia/?lang=el




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ