Πωλείται τριώροφη κατοικία στα Κοκολάτα


Πωλείται τριώροφη κατοικία στα Κοκολάτα


Σχετικά με το Ακίνητο:        

Η κατοικία είναι 720τμ και βρίσκεται σε εντός σχεδίου οικόπέδο 2 στρεμματων. Συνολικά, ο κάθε όροφος της κατοικίας είναι 240τμ η δε διαμόρφωση των ορόφων είναι ως εξής:

  • Το ισόγειο είναι επαγγελματικός χώρος και αποτελείται απο 160τμ κύριους χώρους και 80τμ αποθηκευτικούς.
  • Ο πρώτος όροφος, ο οποίος έχει περιμετρική θέα, αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ένα ενιαίο χώρο ο οποίος είναι σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. Οι κύριοι χώροι είναι 155τμ τα δε υπόλοιπα 85τμ είναι ημιυπαίθριοι στεγασμένοι χώροι (βεράντες –μπαλκόνια).
  • Ο 2ος όροφος αποτελείται από 2 διαμερίσματα. Το πρώτο είναι 85τμ και αποτελείται απο 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλονοτραπεζαρία και ένα μπάνιο. Υπάρχουν επίσης 35τμ ημιυπαίθριων στεγασμένων χώρων (βεραντες–μπαλκονια). Το 2ο διαμέρισμα είναι 65τμ και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλονοτραπεζαρία και ένα μπάνιο. Υπάρχουν επίσης 55τμ στεγασμένων ημιυπαίθριων χώρων (βεραντες –μπαλκονια).

Σχετικά με την περιοχή:

Το χωριό Κοκολάτα βρίσκεται λίγο έξω από το Αργοστόλι και έχει 176 μόνιμους κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, οι περισσότεροι από τους οποίους εργάζονται στην πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς. Τα Κοκολάτα είναι το μέρος που επιλέγουν όσοι θέλουν να ζουν σε χωριό, με την ηρεμία και την ησυχία της φύσης, αλλά η δουλειά τους τους αναγκάζει να βρίσκονται κοντά σε μεγάλη πόλη. Η θέα προς τον κόλπο του Αργοστολίου και την γραφική μικρή πολιτεία είναι απέραντη.

Τα Κοκολάτα βρίσκονται κοντά στα Κομποθρεκάτα της ίδιας περιφέρειας, προς την πλευρά του Αργοστολίου που συνορεύει με την Λειβαθώ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου, η μεσαιωνική πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, με τα τείχη και πολλά από τα κτίσματα της περιόδου να διατηρούνται έως τις μέρες μας.

Στα Κοκολάτα ενοριακή είναι η εκκλησία της Αγίας Παρασκεύης, ένας πολύ όμορφος ορθόδοξος ναός. Κοντά στο χωριό έχουν ανασκαφεί τάφοι Μεσοελλαδικής περιόδου, από όπου προέκυψαν σκεύη της εποχής. Σήμερα, τα ευρήματα των τάφων των Κοκολάτων εκτίθενται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αργοστολίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ : http://www.enos-properties.com/property-item/house-sale-kokolata-kefalonia-greece/?lang=el

inkefalonia ad 19




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ