Προειδοποίηση JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/tamy
Ειδοποίηση There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/tamy

Ανακαίνιση μικρής κατοικίας στην Κεφαλονιά (εικόνες)


Ανακαίνιση μικρής κατοικίας στην Κεφαλονιά (εικόνες)

Ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό, καθόμουν στη βεράντα του σπιτιού μου, σκεφτόμουν κι ονειρευόμουν να κατοικούσα σε ένα  από τα υπέροχα σπίτια που συχνά θαυμάζουμε στις σελίδες των περιοδικών διακόσμησης...

Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος αφού μπόρεσα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να ανακαινίσω το σπίτι μου πολύ οικονομικά, μετατρέποντάς το στον προσωπικό μου παράδεισο, στον ιδανικό χώρο για χαλάρωση, άνεση και ξεκούραση για όλη την οικογένεια.
Τη μελέτη του χώρου ανέλαβε η έμπειρη διακοσμήτρια Τάμμυ Σιμάτου, που κατάφερε να αναδείξει τα καλύτερα σημεία του, να κρατήσει τον επτανησιακό του χαρακτήρα και να προβάλλει διακριτικά τις ρομαντικές λεπτομέρειες που παντρεύουν το παλιό με το καινούριο.
Το μικρό σπίτι "μεγάλωσε"με τα λευκά, στο χρώμα του βότσαλου, ξύλινα ταβάνια και δάπεδα, ενώ οι τοίχοι βάφτηκαν στο χρώμα του νερού της παραλίας του Μύρτου.

Τα παλιά περίτεχνα έπιπλα της γιαγιάς φρεσκαρίστηκαν και πήραν τη θέση τους ως τα πολυτιμότερα έπιπλα του σπιτιού.

Κεντρικό χαρακτηριστικό είναι η ξύλινη σκάλα που οδηγεί στη σοφίτα, με τα γλαστράκια ροζ τριανταφυλλιάς, ενώ οι μικρές κορνίζες των cartes postales με παλιές διαφημίσεις και η ταπετσαρία με τα μωβ πουλιά επάνω στα κλαδιά, συμπληρώνουν το χώρο του καθιστικού.
Οι κουρτίνες από λευκή δαντέλα και μικρό καρώ χαρίζουν ρομαντική διάθεση.

Ο απαλός φυσικός φωτισμός αγκαλιάζει το χώρο και οι ομορφότερες πινελιές φαντάζουν τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας με μικρά παιδιά.
Έτσι, με λίγα χρήματα και καλή αύρα, κατάφερα να κάνω το όνειρό μου αληθινό...

  • Δείτε παρακάτω τις εικόνες

TAMMY CARD FINAL0

TAMMY CARD FINAL1

{gallery}tamy{/gallery}