Μοναδική 3ήμερη εκδρομή στο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αι Βασίλη. Μέτσοβο-Μετέωρα !


Μοναδική 3ήμερη εκδρομή στο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αι Βασίλη. Μέτσοβο-Μετέωρα !

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Katsouris Travel» διοργανώνει μια μοναδική 3ήμερη εκδρομή στο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αι Βασίλη. Μέτσοβο-Μετέωρα ! - Αναχώρηση από Κεφαλονιά.

Για τρίτη χρονιά φέτος την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του ετοιμάζουν το μεγαλύτερο Εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων, στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων. Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο… τον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου», δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό ζεστό και φιλόξενο και το μεταμόρφωσαν σε έναν παραμυθένιο… «Μύλο των Ξωτικών». Τα γρανάζια λαδώνονται, οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλυκά μπορούν.

Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Εδώ θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του. Προσοχή, χωρίς την βοήθεια όλων των παιδιών δεν θα τα καταφέρουν. Καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ λειτουργούν τα εργαστήρια του Μύλου, με απίθανες δράσεις.

Η ανάγκη για «βοήθεια» είναι τεράστια και έτσι οι μικροί μας επισκέπτες έχουν μια μοναδική ευκαιρία. Ακoλουθώντας την διαδρομή ενός Μαγικού Χάρτη μπορούν να διασκεδάσουν, να εκπαιδευτούν, να χαρούν να χαμογελάσουν και ταυτόχρονα να βοηθήσουν στην μεγάλη προσπάθεια προετοιμασίας των δώρων.

Όσα παιδιά καταφέρουν να συγκεντρώσουν όλες τις «σφραγίδες συμμετοχής» στα διάφορα τμήματα του εργοστασίου… επάξια αποκτούν και το συλλεκτικό δίπλωμα του επίσημου Βοηθού του Άι Βασίλη! Για 38 ολόκληρες ημέρες ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του σας περιμένουν στο ομορφότερο Χωριό και μεγαλύτερο Εργοστάσιο του Άι Βασίλη, που όμοιο του δεν είδατε ποτέ.Εδώ δημιούργησαν έναν χώρο, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.

Ελάτε μαζί μας να σας ταξιδέψουμε… στις 21 Δεκεμβρίου & να ζήσουμε μοναδικές στιγμές στην πόλη των Τρικάλων …

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Katsouris Travel στο 26711-00817 ή επισκεφθείτε το ταξιδιωτικό γραφείο στην Λεωφόρο Γ.Βεργωτή 46 Αργοστόλι (πλησίον Μητροπόλεως)

Το πρόγραμμα της εκδρομής :

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα: Κεφαλονιά – Μέτσοβο – Τρίκαλα

Συγκέντρωση  08:30 στο γραφείο μας και αναχώρηση για την Σάμη. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στο λιμάνι του Αστακού. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδος το γραφικό Μέτσοβο, στάση για φαγητό. Ύστερα από ένα υπέροχο γεύμα και μια όμορφη βόλτα στα σοκάκια του θα αναχωρήσουμε για τα Τρίκαλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για μια βόλτα στους στολισμένους δρόμους. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετέωρα – Μύλος Ξωτικών

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για μια επίσκεψη στα ξακουστά μοναστήρια των Μετεώρων, που φιλοξενούνται στην κορυφή των επιβλητικών βράχων. Ξεκινάμε την επίσκεψή μας από το Μεγάλο Μετέωρο και τη Μονή του Αγίου Στεφάνου που είναι και το πιο αντιπροσωπευτικό μοναστήρι. Συνεχίζουμε με την περίλαμπρη Μονή Βαρλαάμ. Αναχώρηση και συνεχίζουμε για την παλιά πόλη των Τρικάλων το περίφημο «Βαρούσι». Φαγητό. Ξεκινάμε για την επίσκεψη στο «Μύλο των Ξωτικών». Οι μηχανές και τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλυκά μπορούν, σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Ζήστε το παραμύθι στο υπέροχα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Εργοστάσιο του Άι Βασίλη. Εκεί θα μας περιμένουν φανταστικά παιχνίδια και μεγάλες εκπλήξεις. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.                               

3η ημέρα: Τρίκαλα – Κεφαλονιά

Γεμάτοι από αναμνήσεις, χαμόγελα, εικόνες  από το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι του Αστακού με τις απαιτούμενες  στάσεις. Άφιξη στον Αστακό και επιβίβαση στο πλοίο για την επιστροφή μας στην Κεφαλονιά.

Κόστος εκδρομής:

129€ κατ άτομο

Τιμή παιδιού έως 10 ετών 75€


Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές - ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σάμη – Αστακός – Σάμη
  • 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης

katsouris afisa




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ