Νέο κατάστημα «Αστερόσκονη μου»


Νέο κατάστημα «Αστερόσκονη μου»

Tο καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε και μαζί του πήρε όλες εκείνες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί σε κάθε εκδήλωση που παρευρεθήκαμε! Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν τη χαρά να πάρουμε μέρος στις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους!

Επειδή μας έχετε αγαπήσει, μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το άνοιγμα του νέου ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ μας στα Ραζάτα (επί του κεντρικού δρόμου Αργοστολίου – Σάμης) από τις αρχές του ερχόμενου μήνα!

Μήνας φθινοπωρινός, μήνας αλλαγών, μήνας καινούργιων αρχών ο Σεπτέμβρης… και η Αστερόσκονή Μου αρχίζει δυναμικά και κάνει ένα βήμα παραπάνω! Σε ένα ζεστό, ρομαντικό και ταυτόχρονα μοντέρνο χώρο, θα είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση! Στις επόμενες ημέρες μέσα από την σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/asteroskonimou) θα ανακοινωθεί και το νέο ωράριο λειτουργίας.

Στο κατάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε όλα τα απαραίτητα  για το γάμο ή τη βάπτιση…

Προσκλητήρια

Μπομπονιέρες

Λαμπάδες

Στέφανα

Βαπτιστικά ρουχαλάκια

Παπουτσάκια

Στολισμός εκκλησίας

Στολισμός δεξίωσης

Μπαλόνια

Πυροτεχνήματα

κλπ…,

καθώς και χειροποίητα είδη δώρων και εποχιακά.

Μείνετε ενημερωμένοι για την εξέλιξη των έργων στο νέο μας ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ μέσα από τη σελίδα μας στο facebook!

Από τις αρχές του Οκτώβρη λοιπόν, θα είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας στο νέο μας χώρο!

Σας περιμένουμε να σας παρουσιάσουμε όλα τα νέα φθινοπωρινά είδη στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Φιλικά…

ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ ΜΟΥ

Χριστοφοράτου Στέλλα

Ραζάτα Κεφαλονιάς

Τηλ. & fax: 26710 26934

Κιν. 6955 468 278

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.asteroskonimou.gr

www.facebook.com/asteroskonimou