Locit - Η νέα εφαρμογή για την Κεφαλονιά που φέρνει νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες!


Locit - Η νέα εφαρμογή για την Κεφαλονιά που φέρνει νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες!

Locit. Η νέα εφαρμογή η οποία θα αλλάξει την εμπειρία των επισκεπτών της Κεφαλονιάς είναι πλέον διαθέσιμη για χρήση!

Το Locit, είναι μια εφαρμογή που συνδυάζει την πληροφορία για προορισμούς και επιλογές διασκέδασης με την παροχή υπηρεσιών σε ένα ευρύ πεδίο επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Με το Locit μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλους τους δημοφιλείς αλλά και κρυμμένους θησαυρούς της Κεφαλονιάς, συνδυάζοντας μοναδικά μέρη και δραστηριότητες.

Είτε είστε ταξιδιώτης, είτε ντόπιος, το Locit είναι ο απόλυτος σύντροφός σας, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές που καλύπτουν κάθε ενδιαφέρον και επιθυμία!

Φανταστείτε να ανακαλύπτετε κρυμμένους θησαυρούς, όπως μαγευτικές παραλίες, μυστηριώδεις σπηλιές, συναρπαστικά αξιοθέατα, εστιατόρια με απολαυστική κουζίνα και ιδιαίτερα παραθαλάσσια μπαρ – το Locit τα έχει όλα!

locit kefalonia user

Βρείτε ακόμη πολυάριθμες υπαίθριες δραστηριότητες όπως καγιάκινγκ, ψάρεμα, πεζοπορία, θαλάσσια σπορ και ενοικίαση βαρκών, εξασφαλίζοντας συναρπαστικές στιγμές στο νησί!

Μπορείτε επίσης να κλείσετε μασάζ, υπηρεσίες ομορφιάς, να επισκεφτείτε γυμναστήρια, ή να εξασφαλίσετε έναν ιδιωτικό σεφ να μαγειρεύει για εσάς, εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια!

Στο locit θα βρείτε ακόμη όλες τις τοπικές εκδηλώσεις (όπως μουσικά φεστιβάλ , θεάματα Πολιτισμού κ.α) συγκεντρωμένες ώστε να επιλέξετε αυτές που σας αρέσουν και να απολαύσετε το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του νησιού.

Η υπηρεσία επιτρέπει τη ρύθμιση της τοποθεσίας ώστε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες κοντά στην διαμονή σας, καθιστώντας τα πάντα πιο βολικά και εξατομικευμένα!

Η πλατφόρμα απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες , ταυτόχρονα όμως αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς για να προσελκύσουν περισσότερο κοινό και να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους.

Locit kefalonia Collage

Είτε είστε ταξιδιώτης που αναζητά μοναδικές εμπειρίες, είτε ντόπιος επιχειρηματίας που θέλει να προβάλει την επιχείρησή , το Locit ήρθε και υπόσχεται να δώσει νέες δυνατότητες πληροφόρησης και αλληλεπίδρασης και σας καλεί να ανακαλύψετε τον επίγειο παράδεισο της Κεφαλονιάς!

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Apple και Android συσκευές αλλά και στο locit.gr και θα ενημερώνεται διαρκώς με νέες πληροφορίες και υπηρεσίες. 

Εμνευστής του νέου project είναι ο Φώτης Μινέτος 

applestore play store logo