Διαμόρφωση χώρου και εξοπλισμός


Διαμόρφωση χώρου και εξοπλισμός

Όταν ξεκινάς το στήσιμο μιας επιχείρησης, ειδικά αν η επιχείρηση είναι εμπορικό κατάστημα, καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών στη σχεδίαση και διαμόρφωση του χώρου καταστήματος, οι οποίοι θα σε συμβουλέψουν για τον κατάλληλο εξοπλισμό. Η Raffex αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα του εξοπλισμού και αναδιαμόρφωσης καταστημάτων ενώ συνεργάζεται πολλά χρόνια με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από τους πιο έμπειρους γνώστες και αξιόπιστους επαγγελματίες στον χώρο των επαγγελματικών ραφιών και επίπλων ενώ οι υπηρεσίες μας διατίθενται σε πολύ χαμηλό κόστος.

Επαγγελματικά ράφια στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από κάθε είδους έπιπλα και αξεσουάρ για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας. Διαθέτουμε επαγγελματικά ράφια σε μεγάλη ποικιλία, γόνδολες, ράφια βαρέος τύπου, καρότσια, καλάθια, σκάλες και σκαλωσιές κατασκευασμένα άρτια και από τα ποιοτικότερα υλικά που προσφέρουν ανθεκτικότητα στην μακροχρόνια χρήση. Τα ράφια μας κατασκευάζονται από ξύλο, μέταλλο ή γυαλί και είναι ειδικά για χρήση από καταστήματα που έχουν στόχο να προβάλουν και να αναδείξουν τα προϊόντα και τις προσφορές τους. Τα επαγγελματικά ράφια και οι γόνδολες με τα οποία εξοπλίζουμε την επιχείρησή σας έχουν την ικανότητα να στηρίξουν μεγάλο αριθμό και βάρος από προϊόντα τα οποία επιθυμείτε να εκθέσετε με ελκυστικό τρόπο προσελκύοντας εγγυημένα μεγαλύτερο αριθμό πελατών στο μαγαζί σας. Όλα τα προϊόντα με τα οποία εξοπλίζουμε τα καταστήματα είναι διεθνώς πιστοποιημένα για την ασφάλεια και την αντοχή τους τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υψηλού επιπέδου.

Επαγγελματικοί εξοπλισμοί για κάθε κατάστημα!

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες υπηρεσίες που προσφέρει η Raffex σε εξαιρετικά προνομιακές και ανταγωνιστικές τιμές είναι ο σχεδιασμός, η αναδιοργάνωση ή η ανακαίνιση του χώρου της επιχείρησής σας με σκοπό τη βελτίωση του εσωτερικού και εξωτερικού της χώρου. Με τις προσιτές τιμές των υπηρεσιών μας στη διαμόρφωση του καταστήματός σας μπορείτε να έχετε μεγάλο όφελος καθώς διορθώνουμε φθηνά τυχόν ελλείψεις και εμπλουτίζουμε τον κάθε χώρο ώστε να γίνεται πιο λειτουργικός και ελκυστικός προς τους καταναλωτές αλλά και όσους εργάζονται μέσα σε αυτόν. Ειδικά προϊόντα εξοπλισμού για κάθε τύπο καταστήματος όπως σταντ ρούχων, πάγκους μαναβικής, γόνδολες για φαρμακεία, ξύλινα ράφια αρτοποιείων, υάλινα ράφια για κοσμήματα κ.α. θα τα βρείτε στις λίστες των καταλόγων μας. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς της ομάδας μας για όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις που χρειάζεται το κατάστημά σας ώστε να οδηγηθεί στην ανοδική εξέλιξή του και ως επακόλουθο να αυξηθεί το κέρδος σας ως επιχειρηματίας. Οργανώνουμε και προμηθεύουμε εδώ και πολλά χρόνια πληθώρα καταστημάτων με μεγάλη επιτυχία όπως πολυκαταστήματα, σουπερμάρκετ, μίνι μάρκετ, καταστήματα ένδυσης, καταστήματα υπόδησης, καταστήματα αθλητικών ειδών, καταστήματα παιχνιδιών, καταστήματα οπτικών, φαρμακεία, βιβλιοπωλεία, μανάβικα, οπωροπωλεία, παντοπωλεία, καταστήματα με λευκά είδη και έπιπλα σπιτιού, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, καταστήματα οικιακών συσκευών, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία καθώς και αποθήκες καταστημάτων ή αποθήκες logistics.

Οργάνωση αποθήκης – logistics στις φθηνότερες τιμές!

Μέρος των εργασιών που πραγματοποιεί η Raffex είναι η οργάνωση των αποθηκών logistics ή αποθηκευτικών χώρων των καταστημάτων με στόχο την πλήρη εκμετάλλευση του χώρου και την καλύτερη οργάνωση της αποθήκης. Εγκαθιστούμε εύκολα και γρήγορα πατάρια στις αποθήκες, ραφοπάταρα, μεταλλικά πατάρια – ορόφους, ράφια βαρέος, ημιβαρέος ή ελαφρού τύπου, προβολικά ράφια και κάθε άλλου είδους έπιπλα και μηχανισμούς τα οποία εξυπηρετούν καλύτερα τις δικές σας ανάγκες. Με την τοποθέτηση παταριών και βοηθητικών ραφιών αποθήκευσης υπάρχει η δυνατότητα αύξησης του αποθηκευτικού σας χώρου αφού έτσι είναι εφικτή η εκμετάλλευση του χώρου και προς το ύψος της αποθήκης. Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας πάνω στις εξατομικευμένες προτιμήσεις και ανάγκες σας και σύμφωνα με την οικονομική σας δυνατότητα καταλήγουμε στην ιδανικότερη λύση για εσάς. Χάρη στην αναδιαμόρφωση, εργονομική τακτοποίηση και οργάνωση των αποθηκών σας από εμάς, αποκτάει μεγαλύτερη λειτουργικότητα ο χώρος εργασίας και διευκολύνεται η καταμέτρηση των προϊόντων σας ενώ αποτελεί βασική προϋπόθεση και για την περαιτέρω σωστή λειτουργία του καταστήματός σας.

Με τις οικονομικές επαγγελματικές τροχήλατες σκάλες και σκαλωσιές της Raffex γίνεται επιπλέον ευκολότερη η πρόσβαση σε όλα τα ψηλά αποθηκευτικά ράφια ενώ η μετακίνησή τους γίνεται εξίσου εύκολα. Οι επαγγελματικές σκάλες και σκαλωσιές της εταιρείας μας είναι κατασκευασμένες από τα πιο ανθεκτικά υλικά και διακρίνονται για την αντοχή και την ασφάλεια που προσφέρουν σε όσους τα χρησιμοποιούν. Οι συνθήκες εργασίας γίνονται ευκολότερες και ασφαλέστερες για το εργατικό προσωπικό της επιχείρησής σας καθώς οι σκάλες αυτές είναι ιδιαίτερα σταθερές και στιβαρές ακόμη και προς χρήση για μεγάλα ύψη, βάρη και φορτία. Οι επαγγελματικές σκάλες μας είναι φθηνές και κατάλληλες ακόμη και για ιδιωτική χρήση στον οικιακό σας χώρο.

Προσφέρουμε άριστα αποτελέσματα και χαρίζουμε ανανεωμένο στυλ, ύφος και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα στο κατάστημά σας είτε είναι σουπερμάρκετ είτε συνοικιακό αρτοποιείο και αυξάνουμε εγγυημένα κατακόρυφα τον αριθμό των πελατών σας. Για την καλύτερη προβολή των προϊόντων σας η Raffex διαθέτει ποιοτικά τραπέζια προβολής, σταντ προβολής, πάγκους προβολής, ποικίλα είδη σήμανσης τιμών και ταμπέλες για έμφαση στις προσφορές, ξύλινες γόνδολες πολυτελείας, μεταλλικά ράφια, ξύλινα ράφια, γυάλινα ράφια, παλέτες, επιτοίχιες βέργες, βραχίονες και πλάτες slat. Επιπλέον διατίθεται μεγάλη γκάμα από μεταλλικά καρότσια, καλάθια, τροχήλατα καλάθια, καλαθούνες – κλούβες, καρότσια βαρέος τύπου για μεταφορά μεγάλων και ογκωδών φορτίων, καρότσια τροφοδοσίας – μεταφοράς, ερμάρια – ντουλάπια, ταμεία, πάγκοι, πάγκοι μαναβικής, πλαστικές παλέτες, παλετοφόρα καθώς και κάθε είδους εξαρτήματα και αξεσουάρ γύρω από τον επαγγελματικό εξοπλισμό καταστημάτων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.