Καινούργιος Υπερσύγχρονος Αξονικός Τομογράφος στο MediOne Κεφαλονιάς


Καινούργιος Υπερσύγχρονος Αξονικός Τομογράφος στο MediOne Κεφαλονιάς

Ο Όμιλος MediOne στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής του, επενδύει αδιάκοπα σε νέες ιατρικές μονάδες όπως και στην ανανέωση του ιατρικού του εξοπλισμού.

Στο MediOne Κεφαλονιάς μετά την εγκατάσταση του νέου Μαγνητικού Τομογράφου, προχωρούμε στην εγκατάσταση και ενός νέου Υπερσύγχρονου, 32 τομών (με χρήση IVR) Αξονικού Τομογράφου. Ο συγκεκριμένος Αξονικός εκτός από τις εξαιρετικές εικόνες του εξελιγμένου software το οποίο διαθέτει , έχει και τη δυνατότητα διενέργειας υψηλής ποιότητας εξετάσεων σε πολύ σύντομο χρόνο. Το κύριο όμως χαρακτηριστικό του είναι ότι εκπέμπει την χαμηλότερη ακτινοβολία από κάθε άλλο αξονικό , λόγω της τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει, επιβαρύνοντας έτσι το ελάχιστο δυνατό τον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι λήψεις του αξονικού τομογράφου επεξεργάζονται με ειδικό Υπερσύγχρονο λογισμικό και αναλύονται από ιατρό ακτινοδιαγνώστη, εξειδικευμένο στην αξονική τομογραφία. Καθότι οι απαιτήσεις διάγνωσης και μάλιστα στα επείγοντα και δύσκολα περιστατικά πολλαπλασιάζονται, η λειτουργία εξελιγμένου αξονικού τομογράφου αυξάνει την ασφάλεια και αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό τις παρεχόμενες υπηρεσίες της πρωτοβάθμιας υγείας στην Κεφαλονιά.

Με γνώμονα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης προς τον άνθρωπο, η νέα αυτή επένδυση σηματοδοτεί μία νέα εποχή στη διάγνωση παθήσεων του πνεύμονα, των αγγείων, του εγκεφάλου, του ήπατος, του γαστρεντερικού συστήματος, του ουροποιητικού συστήματος και του μυοσκελετικού και αποτελεί έκφραση της δέσμευσης μας για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»