Κέντρο Ξένων Γλωσσών MEGA: Τα οφέλη εκμάθησης μιας Ξένης Γλώσσας


Κέντρο Ξένων Γλωσσών MEGA: Τα οφέλη εκμάθησης μιας Ξένης Γλώσσας

     Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η εκμάθηση Ξένης Γλώσσας πέρα από τα προφανή (κατοχή πιστοποιητικού γνώσης ξένης γλώσσας, ικανότητα επικοινωνίας με ξένους, κλπ) προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα όπως βελτιωμένη σχολική απόδοση και υψηλότερο βαθμό κοινωνικοποίησης.

    Έχει αποδειχθεί, ακόμη, ότι η μελέτη Ξένης Γλώσσας βοηθά τους μαθητές να ασκήσουν κριτική σκέψη. 

    Τα παιδιά που εκτίθενται σε δύο ή περισσότερες γλώσσες είναι, συνήθως, πιο ευπροσάρμοστα, πιο δημιουργικά και φτάνουν υψηλότερα επίπεδα γνωσιακής ανάπτυξης σε μικρότερη ηλικία σε σύγκριση με τους συνομήλικούς τους που γνωρίζουν μόνο τη μητρική τους γλώσσα.

    Μην ξεχνάμε ότι μια Ξένη Γλώσσα ανοίγει τις πόρτες σε ένα νέο πολιτισμό. Τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζουν νέες, πιο σύνθετες ιδέες καθώς εκτίθενται σε πολιτισμικά ερεθίσματα τα οποία δεν τους ήταν γνώριμα έως τότε.

    Φυσικά, η γνώση μιας δεύτερης (ή τρίτης) γλώσσας προσφέρει στο παιδί προβάδισμα και στον ανταγωνιστικό εργασιακό χώρο (όπως ο τουρισμός, το μάρκετινγκ, οι τηλεπικοινωνίες, η διοίκηση επιχειρήσεων, η έρευνα, η εκπαίδευση αλλά και το δημόσιο, κλπ).

    Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΕGA προσφέρουμε ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο δεν έχει μόνο σκοπό την απόκτηση ενός πιστοποιητικού, αλλά και τη γενικότερη διαπαιδαγώγηση του παιδιού. Το παιδί σας δεν θα αποφοιτήσει απλώς κρατώντας ένα πτυχίο, αλλά κυρίως  θα λάβει μια σφαιρική και παιδαγωγική επιμόρφωση στη γλώσσα και τον πολιτισμό της Ξένης Γλώσσας

Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών MEGA