Υπέροχη Βίλα προς πώληση στον Καραβάδο, στην Κεφαλονιά


Υπέροχη Βίλα προς πώληση στον Καραβάδο, στην Κεφαλονιά

Στον Καραβάδο Κεφαλονιάς, το μεσιτικό γραφείο ENOS PROPERTIES Real Estate Services, διαθέτει προς πώληση μια υπέροχη διώροφη βίλα 136 τετραγωνικών μέτρων με υπέροχη θέα στη θάλασσα, που βρίσκεται εντός οικοπέδου 615 τετραγωνικών μέτρων. Η βίλα, βρίσκεται

Το ισόγειο αυτής της υπέροχης βίλας αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με υπέροχο τζάκι, κουζίνα, τραπεζαρία, και μπάνιο. Το ισόγειο διαθέτει επίσης 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες και μπάνιο. Το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο οδηγούν στην μεγάλη κάτω βεράντα, με πλακόστρωτο εξωτερικό χώρο και καλά φυτεμένο κήπο. Υπάρχει μια αποθήκη μεπλυντήριο ρούχων. Έξω από το καθιστικό, μια εσοχή διαθέτει επιπλέον ντουλάπια (που χρησιμοποιούνται σήμερα ως αποθήκευση σεντονιών και βιβλιοθήκη). Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, κουζίνα, κλπ, διαθέτει δε πολλές επιφάνειες εργασίας και αποθηκευτικούς χώρους.

Μια μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στο επάνω επίπεδο που περιλαμβάνει δύο επιπλέον διπλά υπνοδωμάτια, και τα δύο με ιδιωτικά μπάνια και εντοιχισμένες ντουλάπες. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση στο πάνω μπαλκόνι που προσφέρει υπέροχη θέα στον κόλπο με νότιο προσανατολισμό και το νησί της Ζακύνθου. Ο ελκυστικός κήπος είναι προσεκτικά διαμορφωμένος με φυτά, αυτόματο υπόγειο σύστημα ποτίσματος, διαθέτει δε πλακόστρωτο χώρο για ηλιοθεραπεία. Το ακίνητο διαθέτει άφθονο χώρο στάθμευσης. Στο πίσω μέρος της βίλας υπάρχει επιπλέον φύτευση, μπάρμπεκιου και μια αποθήκη. Έχει εγκατασταθεί κλιματισμός και ρυθμιζόμενος φωτισμός σε τραπεζαρία, καθιστικά και κάθε υπνοδωμάτιο. Το Wi-Fi είναι επίσης εγκατεστημένο.

Ο Καραβάδος, είναι ένα από τα ομορφότερα χωριά της ευρύτερης περιοχής του Λειβάθου, και μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού. Στο χωριό υπάρχουν δύο μίνι μάρκετ, το ένα από τα οποία είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, ενώ το δεύτερο είναι ανοιχτό μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Περίπου 1 χλμ. Από το κέντρο του Καραβάδου θα βρείτε την όμορφη παραλία του Αγίου Θωμά, με τα τιρκουάζ καθαρά νερά και τη χρυσή άμμο. Στο κέντρο του Καραβάδου, υπάρχει η πολύ όμορφη και μοναδική εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και της Ελένης, ενώ ο κάτοικος ή ο τουρίστας που θα μείνει στον Καραβάδο, θα τα βρει όλα στο κοντινό Αργοστόλι.

Στο Αργοστόλι, ο επισκέπτης θα βρει όλους τους τύπους καταλυμάτων, όμορφα και μοντέρνα καφέ, εστιατόρια και ταβέρνες, όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ για προσιτές αγορές, διάφορα εμπορικά καταστήματα και καταστήματα, υποκαταστήματα τραπεζών, ταχυδρομείο, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, καταστήματα δώρων, δημόσιες υπηρεσίες, γυμναστήρια, φαρμακεία, κομμωτήρια & σαλόνια ομορφιάς, όλα τα μέσα μεταφοράς κλπ. Στο Αργοστόλι υπάρχει επίσης το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, το Αστυνομικό Τμήμα και το λιμάνι που συνδέει το Αργοστόλι με το Ληξούρι, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κεφαλονιάς. Το αεροδρόμιο του νησιού, απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από τον Καραβάδο.

Σχετικά με την Βίλα Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2624)

  • Τοποθεσία: Καραβάδος
  • Εμβαδόν της βίλας: 136 τ.μ
  • Εμβαδόν οικοπέδου: 615 τ.μ
  • Έτος κατασκευής: 2010
  • Υπνοδωμάτια: 3
  • Γκαράζ: Όχι
  • Χώρος στάθμευσης: άφθονος χώρος στάθμευσης εντός του οικοπέδου
  • Απόσταση από παραλίες: 1 χλμ
  • Κήπος: ελκυστικός κήπος προσεκτικά διαμορφωμένος με φυτά, αυτόματο υπόγειο σύστημα ποτίσματος. Επίσης διαθέτει πλακόστρωτο χώρο για ηλιοθεραπεία

Σχετικά με την Περιοχή Καραβάδος

Ο Καραβάδος είναι ένα από τα πιό ωραία και πιο μεγάλα χωριά της Λειβαθούς, πολύ κοντά σε υπέροχες παραλίες …

 

Περισσότερα εδώ

 


Ετικέτες: