CAPITAL.GR : Η Ελληνική Αλυσίδα Ηλεκτρικών Ειδών WELCOME STORES Μεγαλώνει: Νέο Κατάστημα στην Κεφαλονιά


CAPITAL.GR : Η Ελληνική Αλυσίδα Ηλεκτρικών Ειδών WELCOME STORES Μεγαλώνει: Νέο Κατάστημα στην Κεφαλονιά

Άρθρο στο δημοφιλές οικονομικό site capital.gr δημοσιεύθηκε πρόσφατα, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος WelcomeStores στην Κεφαλονιά

Ένα νέο κατάστημα με αέρα…Ιονίου προστίθεται στην αγαπημένη ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Welcome Stores. Στην περιοχή Κοκκύλια, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, ο γνωστός στην τοπική κοινωνία επιχειρηματίας κ. Μιχαλάτος, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρικών συσκευών από το 2008, γίνεται κομμάτι του ισχυρού δικτύου ελληνικών ηλεκτρικών συσκευών.

Οικιακές Συσκευές με Αξιοπιστία

Με περισσότερα από 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Welcome Stores καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Εκατοντάδες προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις σε ό,τι αφορά την παράδοση, την εγκατάσταση και επίδειξη ηλεκτρικών συσκευών κάθε κατηγορίας, κάνουν την αγορά τους… «ευκολάκι», μέσα από εξειδικευμένο πρόγραμμα αγορών, διαθέσιμο σε κάθε καταναλωτή.

Το νέο κατάστημα Welcome Stores -Αλυσίδα Ηλεκτρικών (Μιχαλάτος) εξυπηρετεί όλο το νησί της Κεφαλονιάς, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία σε λευκές οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές, καθώς και δεκάδες προϊόντα εικόνας και ήχου. Σε έναν ευρύχωρο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, οι κάτοικοι του νησιού μπορούν πλέον να βρουν αυτό που ψάχνουν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Επισκεφθείτε το!

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00 – 21:00 (συνεχόμενο) & Σάββατο 9:00 – 20:00

Διεύθυνση: Κοκύλια, Αργοστόλι Κεφαλονιάς, ΤΚ. 28100.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26710-27763