Πωλείται μεζονέτα με πισίνα στα Σαρλάτα, Κεφαλονιά


Πωλείται μεζονέτα με πισίνα στα Σαρλάτα, Κεφαλονιά

Το μεσιτικό γραφείο Κεφαλονιάς, Enos Properties Real Estate Services, διαθέτει προς πώληση μία μεζονέτα συνολικού εμβαδού 119,63 τετραγωνικών μέτρων στα Σαρλάτα στην Κεφαλονιά. Το ισόγειο της μεζονέτας, το οποίο βρίσκεται εντός οικοπέδου 379,69 τετραγωνικών μέτρων, είναι 80τ.μ και αποτελείται από σαλόνι & τραπεζαρία, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, ενώ ο 1ος όροφος είναι 39,63 τ.μ. και περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια & μπάνιο. Η κατοικία διαθέτει πισίνα 18 τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται εντός πολύ περιποιημένου κήπου, αλλά και αποθήκη 10 τετραγωνικών μέτρων.

Τα Σαρλάτα βρίσκονται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, ενώ σε απόσταση 7 περίπου χιλιομέτρων βρίσκεται το Αργοστόλι με την πλήρη και οργανωμένη αγορά του. Στο Αργοστόλι, ο επισκέπτης θα βρει για την διασκέδαση του εστιατόρια, ταβέρνες & μεζεδοπωλεία, μπαρ,  εμπορικά καταστήματα, μοντέρνα καφέ, Ιατρεία, Τράπεζες, Ταχυδρομείο, σχολεία, κομμωτήρια, φαρμακεία, σούπερ μάρκετς, καταστήματα με είδη δώρων, καθώς και όλα τα μέσα μεταφοράς. Επίσης ο επισκέπτης θα βρει στο Αργοστόλι το Γενικό Νοσοκομείο της Κεφαλονιάς, το Αστυνομικό Τμήμα καθώς και το λιμάνι του Αργοστολίου. Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 1 χλμ από τα Σαρλάτα.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, η Enos Properties αναλαμβάνει την κατασκευή, επίβλεψη και παράδοση κτιρίων με το κλειδί στο χέρι. Παραμένοντας ακριβείς στον αρχικό προϋπολογισμό και στο σχετικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης, κατασκευάζουμε στην Κεφαλονιά μονοκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, βίλες και επαγγελματικά κτίρια υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής. Η γνώση της τοπικής αγοράς, η συσσωρευμένη εμπειρία μας στον τομέα των κατασκευών και ο σεβασμός προς τους πελάτες μας, είναι τα εχέγγυα που παρέχουμε για την υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας και το εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Σχετικά με την Μεζονέτα Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2681)

  • Περιοχή: Σαρλάτα
  • Τετραγωνικά Μέτρα κατοικίας: 119,63
  • Τετραγωνικά Μέτρα οικοπέδου: 379,69
  • Τετραγωνικά Μέτρα πισίνας: 18
  • Έτος κατασκευής μεζονέτας: 2008
  • Απόσταση από Αργοστόλι:  7 περίπου χλμ.
  • Απόσταση από Αεροδρόμιο: 1 περίπου χλμ
  • Πόσο κοντά είναι η θάλασσα/θάλασσες: 2 περίπου χλμ

Σχετικά με την Περιοχή Σαρλάτα

Τα Σαρλάτα είναι ένα όμορφο, μικρό και γραφικό χωριό, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο και σε πολλές υπέροχες παραλίες …

Μάθετε για τα Σαρλάτα

Περισσότερα εδώ 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ