Κυκλοφόρησε το νεο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 00:31

Κυκλοφόρησε το νεο Instagram

Νέα έκδοση του Instagram μαζί με σημαντικές αισθητικές αλλαγές και καλούδια που θα εντυπωσιάσουν και θα διευκολύνουν τον απαιτητικό χρήστη, ειδικά αν έχει iPhone 5. Με την νέα έκδοση 3.2 το Instagram δείχνει ότι ωριμάζει και προετοιμάζεται για κάτι μεγάλο.Instagram Willo Filter για glamour φωτογραφίες, Crop και Rotate

Η σημαντικότερη αλλαγή που προσέχει αμέσως ο χρήστης είναι το νέο περιβάλλον στην κάμερα. Το UI είναι εντελώς διαφορετικό και ίσως αρκετά πιο industrial από αυτό που μας έχει συνηθίσει το Instagram. Υπάρχει η επιλογή για εμφάνιση grip για ευθυγράμμιση της φωτογραφίας αλλά και νέο τρόπος για να επιλέγονται οι φωτογραφίες που είναι ήδη αποθηκευμένες.

Έχει προστεθεί ένα νέο φίλτρο με όνομα Willow που κάνει τις φωτογραφίες ασπρόμαυρες και πιο glamour. Μαζί έρχεται και βελτιωμένη λειτουργία του tilt-shift που όμως ενεργοποιείται με διαφορετικό τρόπο πλέον. Αντί για μενού με τις επιλογές tilt-shift υπάρχει κουμπί που ενεργοποιεί το εφέ με κάθε πάτημα.

Νέος είναι και ο τρόπος προβολής των εφέ και των αποτελεσμάτων που θα έχει κάθε επιλογή. Πλέον τα εφέ εμφανίζονται στο iPhone 5 με καλύτερα εικονίδια και ενεργοποιούνται άμεσα μετά το πάτημα του κουμπιού.

Σημαντική η προσθήκη για crop (κόψιμο) της φωτογραφίας που κάνει πλέον την επεξεργασία ακόμα πιο εύκολη μέσα από το ίδιο το Instagram αντί για ξεχωριστή εφαρμογή. Η χρήση του grip βοηθάει ιδιαίτερα στο σωστό κάδρο αλλά και στο κόψιμο. Αν έχετε κάτι λάθος υπάρχει και η δυνατότητα για rotate (περιστροφή) της φωτογραφίας ώστε να βγει ακριβώς όπως την θέλετε.

Στα προφίλ το Instagram ενεργοποίησε πλέον πραγματικό infinite scrolling. Όσο και να κατεβαίνετε δεν θα κολλήσει η οθόνη και οι φωτογραφίες θα φορτώνουν με απίστευτη ταχύτητα αν είστε σε WiFi. Απίστευτη αλλαγή που λύνει τα χέρια σε όσους χαζεύουν ή ψάχνουν να βρουν φωτογραφίες.

Οι επεξεργασμένες φωτογραφίες του Instagram αποθηκεύονται σε ξεχωριστό φάκελο στο camera roll με όνομα Instagram.

Σε γενικές γραμμές το Instagram αναφέρει ότι έχουν γίνει βελτιώσεις στην ταχύτητα της εφαρμογής, κάτι που γίνεται αντιληπτό στο ελάχιστο χρόνο που χρειάζονται να εμφανιστούν οι φωτογραφίες των προφίλ αλλά και στην φόρτωση της κάμερας.

pestaola.gr




00 inkefalonia general ad 300X250