Στις 10 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 5s

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 08:14

Στις 10 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 5s

Η αμερικανική εταιρεία Apple απέστειλε προσκλήσεις σε εκπροσώπους του Τύπου για εκδήλωση που θα διοργανώσει στα κεντρικά της γραφεία στην Καλιφόρνια στις 10 Σεπτεμβρίου, «φουντώνοντας» τις φήμες ότι κατά τη διάρκειά της θα γίνει η παρουσίαση του νέου της μοντέλου iPhone 5S, σύμφωνα με τις εξειδικευμένες σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακές πύλες mashable και cnet

Μάλιστα, εκτός από τη σειρά σχετικών δημοσιεύσεων που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το φως της δημοσιότητας είδαν και φωτογραφίες που έδειχναν ότι εκτός του νέου iPhone 5S, η Apple θα λανσάρει και μια δεύτερη φθηνότερη έκδοση της συσκευής με την ονομασία iPhone 5C.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί τοπική ώρα. Στην πρόκληση, η εταιρεία αναφέρει «ελάτε να σας κάνουμε την ημέρα φωτεινότερη». Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές απόκτησης των νέων μοντέλων της αμερικανικής εταιρείας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Εξάλλου, πριν από λίγες ημέρες, η Apple γνωστοποίησε την έναρξη προγράμματος ανταλλαγής παλιών συσκευών iPhone επιβραβεύοντας τους κατόχους με πίστωση σε ενδεχόμενη απόκτηση νέου μοντέλου της εταιρείας.

ΑΠΕ ΜΠΕ
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ