Αργοστόλι: Η πρώτη συνάντηση - συζήτηση για το καρναβάλι 2020 (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 09:37

Αργοστόλι: Η πρώτη συνάντηση - συζήτηση για το καρναβάλι 2020 (εικόνες)

Ο Δήμος Αργοστολίου διοργανώνει και φέτος τις γιορτές Καρναβαλιού και  καλεί να συμμετέχουν όλοι  με την  παρουσία  τους στον θεσμό αυτόν που χρωματίζει το νησί μας και ειδικότερα την πόλη μας.

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ θέλοντας να ενισχύσει την συμμετοχή καλεσε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», σε μια πρώτη συνάντηση - συζήτηση για το καρναβάλι ώστε να ενημερωθούν αλλά και να δώσουν νέες ιδέες και προτάσεις.

Το παρόν εκ μέρους του Δήμου έδωσε ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Τσιλιμιδός, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Σπύρος Πεφάνης,  ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Διονύσης Φωκάς,ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος, μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΗΚΕ και ο Οδυσσέας Γαλιατσάτος, πρόεδρος της ΤΚ Πόρου.

Καθώς και πολλοί Συλλογοι γονέων και κηδεμόνων σχολείων του Δήμου μας, ο Πολιστικός Σύλλογος "Ριφόρτσο", το Λύκειο Ελληνίδων, o Πολιτιστικός  Σύλλογος Αγίας Ειρήνης, ο Μπάλλος, η "Τετράπολις" και ο Α.Ο Φωκάτων.

Ολοι συμφώνησαν στην ενίσχυση δράσεων με την συνδρομή της ΚΕΔΗΚΕ για την δημιουργία ευέλικτης επιτροπής για τον προγραμματισμό του Καρναβαλιού και απηύθυναν  κάλεσμα σε όσους εθελοντικά θέλουν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους.

Τέλος, ο επίτιμος Πρόξενος Σερβίας, Βίκτωρ Ρουχωτάς τόνισε την συμμετοχή 25 ατόμων από την Σερβία στις παρελάσεις, σε Αργοστόλι και Πόρο.

Σπύρος Σακαλής

IMG 4101 ΑντιγραφήIMG 4101 ΑντιγραφήIMG 4101 ΑντιγραφήIMG 4101 ΑντιγραφήIMG 4101 ΑντιγραφήIMG 4101 ΑντιγραφήIMG 4101 ΑντιγραφήIMG 4101 Αντιγραφή




00 inkefalonia general ad 300X250