Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην «καρδιά» των εορταστικών εκδηλώσεων στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 09:07

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην «καρδιά» των εορταστικών εκδηλώσεων στην Αθήνα

«Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα»

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και του προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) κ. Απόστολου Τζιτζικώστα να συμμετάσχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με περίπτερο, στην έκθεση «Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα», στο πλαίσιο της παρουσίασης του πλούτου των 13 Περιφερειών της Ελλάδας στην πρωτεύουσα της χώρας, που λαμβάνει χώρα στο Πεδίο του Άρεως.

Στο πλαίσιο αυτό, το Περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αναδεικνύει και τα προϊόντα των νησιών και αποτελεί κυριολεκτικά πόλο έλξης των επισκεπτών.

Η ημέρα αφιερωμένη στα Ιόνια Νησιά είναι σήμερα, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, όταν το απόγευμα θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα χορευτικά και μουσικά Επτανησιακά συγκροτήματα από τις 4 μ.μ. έως τις 6 μ.μ.

Στη συνέχεια, στις 6.30 μ.μ., ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ.Τζιτζικώστας και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ.Πατούλης θα «ανάψουν» τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και του εορταστικού χώρου.

«Οι συμπατριώτες μας Επτανήσιοι που ζουν στην Αττική και μας εκπροσωπούν υποδέχονται με μεγάλη χαρά την παρουσία της Περιφέρειάς μας και τη συμμετοχή της στις εορταστικές εκδηλώσεις των Περιφερειών. Αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία για να προβάλλουμε τα νησιά μας, τον πολιτισμό και το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειάς μας που δίνει περιεχόμενο και φτερά στο όραμά μας», τονίζει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.




00 inkefalonia general ad 300X250